Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 + detaljer och skillnader markerade i ny video

Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 + detaljer och skillnader markerade i ny video

“HĂ€r Ă€r en annan bra första titt pĂ„ Samsung Galaxy S10-serien i full glans före lanseringen”

Just nĂ€r du trodde att det inte fanns nĂ„got kvar att veta om Samsung Galaxy S10-serien, har vi en ny video av de kommande flaggskeppen. Skottet av folket över pĂ„ TechRadar, det har tydligen publicerats av misstag – Ă€ven om originalvideon togs ner lyckades vissa tittare ladda ner klippet och ladda upp det igen pĂ„ sina egna sociala medier. Videon Ă€r 2 minuter och 11 sekunder lĂ„ng och visar oss nĂ„gra av skillnaderna mellan Galaxy S10 och Galaxy S10 + samt deras viktigaste nya funktioner.

https://twitter.com/LightYagami8888/status/1097357908105342976

Nu Àr mycket av det vi ser i videon redan kÀnt inklusive smartphones och storlekar men det finns nÄgra saker som Àr vÀrda att notera hÀr. Galaxy Buds kommer sÀkert, eftersom videon visar den omvÀnda trÄdlösa laddningsfunktionen för Galaxy S10 + i aktion som laddar Samsungs senaste trÄdlösa knoppar samt en iPhone XS Max. BÄda Samsungs flaggskepp visade sig ocksÄ ha ultra-vidvinkelobjektiv som en del av den tredubbla bakre kamerainstÀllningen, tillsammans med den primÀra kameran och teleobjektivet.

Fingeravtryckssensorn pÄ displayen pÄ de nya telefonerna visas ocksÄ i handling pÄ videon, men det finns ingen detalj angÄende dess faktiska inre funktion. SÄ Samsung kommer Ätminstone ha nÄgot att visa allmÀnheten pÄ dag noll. De kommande flaggskeppstelefonerna kommer att vara först i vÀrlden med en ultraljud fingeravtryckssensor, som Àr snabbare och mer exakt Àn de optiska vi hittills har sett.

En ny lÀcka under helgen antydde prissÀttningen av avancerad variant av Galaxy S10 +. Detta kommer att bli vÀrldens första 1TB-smartphone och kommer att motivera en astronomisk prislapp pÄ 10 000 RMB (cirka 1,05 000 Rs). Modellen har 12 GB RAM och har en keramisk byggnad istÀllet för ett glasmetallmaterial och kommer i svartvita nyanser.