Samsung Galaxy S10 India förbeställer att öppna klockan 10 imorgon, avslöjar Flipkart-bannern

Priserna på Samsung Galaxy S10-serien i Indien sjönk, börjar nu på 46 900 Rs

“Samsung Galaxy S10 India f√∂rbest√§llningar kommer att b√∂rja i Indien klockan 10, s√§ger Flipkart-bannern, √§ven om f√∂retaget officiellt inte har meddelat detsamma √§nnu”

Samsung Galaxy S10-serien är nu officiell, med företaget som tar omslaget från sina flaggskeppshandtag i San Francisco. Det tillkännagav förbeställningar för smartphones i Galaxy S10-serien kommer att börja den 22 februari på flera marknader, men avslöjade inte vilka länder det kommer att vara. Medan företaget fortfarande är mamma i Indien, har en Flipkart-sida avslöjat en viktig detalj angående Galaxy S10 India-förbeställningar.

Samsung Galaxy S10 India förbeställningar

Samsung Galaxy S10 India förbeställer

Samsung Galaxy S10 f√∂rbest√§llningar i Indien b√∂rjar klockan 10 i morgon, enligt Flipkart-banner. Sidan till√•ter ocks√• anv√§ndare att anm√§la sig till aviseringar om handenheterna genom att klicka p√• knappen “Meddela mig” n√§r de √§r inloggade. Det finns dock inte mycket information att l√§ra sig fr√•n Flipkart-sidan om Galaxy S10 India f√∂rbest√§llningar ut√∂ver tid. Vi b√∂r dock f√∂rv√§nta oss att f√• mer information om f√∂rbokningarna n√§r klockan sl√•r 10:00.

Priset på Galaxy S10 i Indien kommer sannolikt inte att avslöjas, eftersom Samsung de senaste åren har tagit förbeställningar på sina flaggskeppssmartphones med en liten insättning vid bokningstillfället. Resten av summan måste betalas när priset officiellt meddelas och enheten hämtas. Vi kan förvänta oss några förbeställningserbjudanden, till exempel Galaxy Watch till rabatterat pris eller gratis Galaxy Buds-öronsnäckor med handenheter. Dessutom kommer det sannolikt att finnas gratis data från teleoperatörer som Jio eller Airtel.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 specifikationer

Det finns tre smartphones i den nya flaggskeppsserien, n√§mligen Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 +. Den f√∂rsta modellen √§r startpunkten f√∂r den nya sortimentet och missar n√•gra viktiga funktioner. Den har en 5,8-tums full HD + Infinity O Dynamic AMOLED-sk√§rm med bildf√∂rh√•llande 19: 9 och plana kanter. Smarttelefonen har dubbla bakre kamerainst√§llningar, med 12MP vidvinkelobjektiv med Super Speed ‚Äč‚ÄčDual Pixel autofokus, f / 1,5-2,4 bl√§ndare och OIS samt en 16MP ultravidvinkelobjektiv med 8x optisk zoom och f / 2.2 bl√§ndare . Den har ocks√• en 10MP Dual Pixel autofokus selfie-kamera med f / 1.9 bl√§ndare. Smartphones med 6 GB RAM, 3 100 mAh batteri och 128 GB och 256 GB lagringsalternativ.

Galaxy S10 har en något större 6,1-tums dynamisk AMOLED-skärm med Quad HD + -upplösning, bildförhållande 19: 9 och böjda kanter. Den har en trippel bakre kamerainställning med 12MP primär sensor med f / 1.5-2.4 bländare, OIS och Dual Pixel autofokus, en 12MP teleobjektiv med OIS och f / 2.2 bländare, och 16MP ultrabred sensor med f / 2.2 bländare. Den har samma selfie-kamerainställning som Galaxy S10e. Smarttelefonen har ett 3.400 mAh batteri, 8 GB RAM-minne och 128 GB och 512 GB lagringsalternativ ombord.

Samsung Galaxy S10 Family 09

Galaxy S10 + har en 6,4-tums QHD + dynamisk AMOLED-skärm med böjda kanter, samma tredubbla bakre kamerainställning som Galaxy S10 och ett 4,100 mAh batteri. Den levereras med dubbla selfie-kameror, med en 10MP Dual Pixel autofokussensor med f / 1.9 bländare och en 8MP djupavkännande kamera med f / 2.2 bländare. Smarttelefonen finns i 8 GB och 12 GB RAM-alternativ och 128 GB, 512 GB och 1 TB val för intern lagring. Galaxy S10 och Plus-varianten har båda en ultraljudsfingeravtryckssensor, medan S10e sitter fast med en sidomonterad fingeravtryckssensor.

När det gäller de vanliga funktionerna kommer alla tre telefonerna i Galaxy S10-serien i Indien att drivas av 8nm octa-core Exynos 9820 SoC. Operativsystemet som driver telefonen är Android 9 Pie-baserade One UI. Användare kommer att kunna utöka lagringsutrymmet med upp till 512 GB med microSD-kort, även om det tar upp en av SIM-kortplatserna eftersom handenheten inte har en dedikerad microSD-kortplats. Smarttelefonerna har också snabbladdningsstöd för både trådbunden och trådlös laddning samt omvänd trådlös laddning. Alla tre handenheter har också IP68-certifiering Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, USB Type-C, 3,5 mm-uttag, NFC och 4 × 4 MIMO samt Cat 20 LTE-stöd.