Samsung Galaxy S10 innehÄller en kryptovalutaplÄnbok som stöder Web 3

Samsung Galaxy S10 innehÄller en kryptovalutaplÄnbok som stöder Web 3

“Samsung Blockchain Keystore Ă€r en plĂ„nbok för kylförvaring och Ă€r kompatibel med Bitcoin, Ethereum och Cosmo Coin, och stöder ocksĂ„ decentraliserade appar.”

Samsung utsÄgs för att introducera sin egen blockchain-plÄnbok med Galaxy S10-serien av smartphones före lanseringen. Nu verkar det som om företaget verkligen har infört sin första blockchain-nyckelbutik för att spara dina kryptovalutor, integrerade i Galaxy S10s One UI-firmware. PlÄnboken berördes ocksÄ vid lanseringspresentationen, dÀr företaget betonade sÀkerheten för att göra finansiella transaktioner med Galaxy S10 via Knox sÀkerhetsekosystem och Samsungs egen blockchainplÄnbok.

PlĂ„nboken i frĂ„ga Ă€r en kylplĂ„nbok, vilket innebĂ€r att den inte Ă€r ansluten till internet, till skillnad frĂ„n Operas egen integrerade kryptovalutaplĂ„nbok, som alltid synkroniseras med ditt internetkonto och transaktioner. Samsung blockchain keystore stöder ocksĂ„ Web 3, nĂ€sta generations webb som underlĂ€ttar direkta transaktioner och avskaffar peer-to-peer-transaktionsformatet för Web 2. Detta innebĂ€r vidare att Samsung blockchain-plĂ„nboken ger kompatibilitet för decentraliserade appar eller ‘Dapps’ ‘.

Samsung Galaxy S10 blockchain 1

För nÀrvarande Àr den enda Dapp som stöds av Samsung blockchain-plÄnboken Cosmee, en sydkoreansk skönhetsapp som anvÀnder Cosmo Coin för att belöna anvÀndare för transaktioner och lÀmna in legitima recensioner av skönhetsprodukter. PlÄnboken ger Samsungs flaggskeppsmsmartphone möjligheten att lagra flera kryptovalutor framöver och bli kompatibel med mer digitala valutor sÄ smÄningom. Dessutom ger möjligheten att anvÀnda decentraliserade applikationer i större utstrÀckning pÄ lÄng sikt Galaxy S10 ett lager av framtidssÀkerhet nÀr det gÀller enheternas sÀkerhetskvotient.

Det Àr viktigt att notera att Àven Opera-webblÀsaren för Android nu innehÄller en ansluten kryptovalutaplÄnbok med stöd för decentraliserade appar. Fler smartphones Àr planerade för att inkludera kompatibilitet med kryptovalutaplÄnböcker, eftersom digitala transaktioner fortsÀtter att öka stadigt i framtiden. Samsungs egen plÄnbok har för nÀrvarande begrÀnsad kompatibilitet, men skulle kunna öka pÄ sikt. Företaget har hittills inte sÀrskilt markerat sina kryptovalutaplaner, men det kommer möjligen att beskriva dessa funktioner sÄ smÄningom nÀr det fokuserar mer pÄ dessa funktioner.