Samsung Galaxy S10 + -kamera: DxOMark rankar flaggskeppet högst upp i diagrammet

Samsung Galaxy S10-serien erbjuder: alla fördelar frÄn Airtel, Jio och Vodafone

“Samsung Galaxy S10 + har enligt uppgift den bĂ€sta smarttelefonkameran genom tiderna med Huawei P20 Pro, men inte utan nĂ„gra nackdelar.”

Samsung har gjort ett ganska stort stÀnk med sin Galaxy S10-serie av enheter. KÀrnan i dess nya flaggskeppssmartphones Àr dess kameror, med Galaxy S10 + (första intryck) med fem kameror pÄ chassit. Nu Àr DxOMarks officiella betyg ute och rankar Galaxy S10 + som den bÀsta bÀsta smarttelefonkameran genom tiderna med en poÀng pÄ 109, samma som Huawei P20 Pro och Mate 20 Pro. Galaxy S10 + fick 114 poÀng i DxOMarks fotografitest och 97 poÀng i sitt videografitest. Det kan ocksÄ kallas den bÀsta övergripande smarttelefonen nÀr det gÀller avbildning, eftersom den hittills övertrÀffade alla testade smartphones i DxOMark-selfietestet.

Samsung Galaxy S10 +Samsung Galaxy S10 +

NĂ€r det gĂ€ller bildĂ„tergivning listar DxOMark inte nĂ„gra allvarligt hĂ€mmande brister med Galaxy S10 +. Kamerans benchmarkingorganisation noterar, ”För stillbilder fĂ„r S10 + 114 poĂ€ng, vilket övertygar vĂ„ra testare med enastĂ„ende dynamiskt omfĂ„ng samt mycket bra exponering, fĂ€rg och bokeh-simulering. Nya Samsung kan ocksĂ„ spela in utmĂ€rkta videofiler med behaglig fĂ€rg, bra exponering och smidig inramning tack vare mycket bra bildstabilisering. Galaxy S10 + levereras med den bĂ€sta kameran vi har sett pĂ„ en Samsung-smartphone.“

Bland de mest anmÀrkningsvÀrda styrkorna i Galaxy S10 + -kamera som listas av DxOMark Àr mycket konsekventa och exakta vitbalans- och fÀrgtoner. Detta Àr intressant eftersom Samsung ofta har anklagats för att producera nÄgot övermÀttade fÀrgtoner med extra livfullhet och vÀrme för en mer dramatisk övergripande effekt. Den nya sensorn lever enligt uppgift sina krav pÄ att minimera brus, eftersom DxOMark listar lÄga ljudnivÄer i svagt ljus som en av kamerans styrkor. Andra proffs av Galaxy S10 + inkluderar ett brett dynamiskt omfÄng som leder till bÀttre fÀrgÄtergivning, överlÀgsen bakgrundsdefokusprestanda med den variabla blÀndarlinsen och AI-algoritmerna, och den höga CRI-LED-blixtens övergripande prestanda har ocksÄ uppskattats som prisvÀrt.

Samsung-Galaxy-S10-Plus-feat

NÀr det gÀller videografi har stabilitet och autofokusprestanda hyllats av DxOMark. Trots det nya utbudet av sensorer finns det fortfarande en brist pÄ fina detaljer och skÀrpa, och trots den förbÀttrade bokeh finns det fortfarande sporadiska problem med Àmnesisolering, vilket kan skada nÄgra av dina fotografier. Det finns ocksÄ en ovÀntad frÄga om ljusbrus, ringning och exponeringskonsekvenser i starkt ljus, vilket kommer som en överraskning.

Samsung Galaxy S10 + har ocksÄ fÄtt det högsta nÄgonsin nÀr det gÀller dess frÀmre kameraprestanda, vilket borde vara goda nyheter för videobloggare och sjÀlvportrÀttentusiaster. Om du vill veta mer om konfigurationen av Samsung Galaxy S10-kameror och en detaljerad titt pÄ hur de fungerar klickar du pÄ vÄr detaljerade förklaring av Samsungs senaste smarttelefonkamerateknik.