Samsung Galaxy S10 LED-baksida har en stjärnljuseffekt och funktion för nedräkning av kameran

Samsung Galaxy S10-serien visar sig vara mer framgångsrik än förra årets Galaxy S9-serie

‚ÄĚDet officiella Galaxy S10-skalet kan ocks√• anv√§ndas f√∂r nedr√§kning av kameror f√∂r att ta bilder l√•ngt ifr√•n‚ÄĚ

Tillsammans med sina Galaxy Fold och flaggskepp Galaxy S10-smartphones introducerade Samsung också en massa tillbehör vid sitt uppackade evenemang i San Francisco. Bland de många finns ett specialgjord baksida med LED-lampor för Galaxy S10-smarttelefonen. Väskan avger en stjärnljuseffekt som kan påminna dig om det inre av ett Rolls-Royce Phantom. Inte bara det, omslaget kan också användas som en nedräkningstimer för att ta bilder långt ifrån. Du kan besöka länken för att se hur funktionen fungerar.

Galaxy-S10-LED-bakskal

På baksidan kan du också spela med live-uttryckssymboler som Smile, Heart, Pulse, Infinity och andra. Det kan månsken som en nedräkningstimer och en stjärnkarta och låta dig se inkommande aviseringar. När det gäller priset kommer Galaxy S10 LED-baksidan att säljas för £ 50 (~ Rs 4.000) i Storbritannien och förväntas säljas för ungefär samma i USA.

Samsung Galaxy S10

När vi talar om Galaxy S10 kommer flaggskeppssmartphonen med flera avancerade funktioner, inklusive omvänd trådlös laddning eller vad Samsung gillar att kalla Wireless Power Share. Med funktionen kan du ladda vilken Qi-aktiverad enhet eller telefon som helst med Galaxy S10. Med enkla ord fungerar telefonens bakpanel som en trådlös laddningsmatta där användarna kan placera sin enhet att ladda när den senare tar slut.

Det finns dock en f√•ngst. Den omv√§nda tr√•dl√∂sa laddningen s√§gs bara fungera n√§r telefonen har minst 30 procent batteri kvar. Om S10s batteri √§r under 30 procent (till och med 29 procent) kommer det att meddelas om “Ladda batteriet till minst 30% f√∂r att dela str√∂m.” N√§r batteriet har gott om juice, g√• till meddelandesk√§rmen och tryck p√• Wireless PowerShare-knappen f√∂r att aktivera funktionen.