Samsung Galaxy S10 ny mjukvaruuppdatering ger buggfixar som introducerades med senaste uppdatering

Samsung Galaxy S11 har enligt uppgift 64MP bakre kamera

”Den nya mjukvaruuppdateringen för Galaxy S10 kommer med en rad förbĂ€ttringar i avdelningarna för kamera, anslutning och prestanda”

För bara nÄgra dagar sedan slÀppte Samsung en ny programuppdatering för Galaxy S10-serien flaggskeppstelefoner. Företaget var dock tvungen att dra den nya firmware eftersom dussintals anvÀndare hÀvdade att tredjepartsappar fryser och kraschar efter nÀmnda uppdatering. Nu har den sydkoreanska teknikjÀtten slÀppt den uppdateringen igen efter nÄgra modifieringar. Den nya firmwareversionen Àr XXU1ASE6, medan den tidigare var XXU1ASE5.

Samsung Galaxy S10 ny uppdatering

Enligt den officiella förÀndringsloggen Àr den nya Samsung Galaxy S10-uppdateringen 127.11MB stor och ger sÀkerhetsuppdateringen för maj mÄnad. Den nya fasta programvaran förbÀttrar Wi-Fi- och Bluetooth-anslutningen samt stabiliteten. Kameraappen har ocksÄ fÄtt förbÀttringar i stabilitetsavsnittet. Dessutom ger uppdateringen förbÀttringar av enhetens stabilitet, allmÀnna buggfixar och prestandaförbÀttringar.

Ändringsloggen för den nya programvaran nĂ€mner inte de nya funktionerna som introducerades i den tidigare firmware, som senare drogs. Den tidigare uppdateringen nĂ€mnde förbĂ€ttrad kameraprestanda i situationer med svagt ljus och funktioner som Night Mode-bilder med den extremt breda kameran och möjligheten att ta panoramafoton med den primĂ€ra kameran. Uppdateringen lade ocksĂ„ till funktionaliteten för att klicka pĂ„ “Live Focus” -foton med antingen ultravidvinkelkamera eller teleobjektiv.

Den senaste firmware sÀgs vara tillgÀnglig för alla de nya modellerna i Galaxy S-serien, inklusive Galaxy S10 (recension), Galaxy S10 + (recension) och S10e (recension). Du kan kontrollera om den nya uppdateringen Àr tillgÀnglig för din telefon genom att gÄ till appen InstÀllningar, trycka pÄ Programuppdatering och vÀlja alternativet Ladda ner och installera.