Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + finns nu i kardinalrött färgalternativ

Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + finns nu i kardinalrött färgalternativ

“Med tanke p√• den √∂kande populariteten hos r√∂da telefoner √§r det knappast en √∂verraskning att Samsungs senaste flaggskeppssmartphone nu finns i ett r√∂tt f√§rgjobb”

Samsung har presenterat en ny färgvariant av sina senaste flaggskeppssmartphones, Galaxy S10 och Galaxy S10 +. Duon finns nu i en ny Cardinal Red-nyans och går med i spärren av smartphones som har presenterats för sent i olika röda nyanser. Det bidrar ytterligare till det ökande antalet färgalternativ för telefoner, men ger inte en gradient bak design som många smartphones har tagit till bordet.

Detta är dock den enda förändringen i de nya kardinalröda varianterna, förutom vilka alla specifikationer förblir desamma. Samsung Galaxy S10 drivs antingen av Exynos 9820 SoC i Europa, Mellanöstern och Asien eller Qualcomm Snapdragon 855 SoC i USA, Latinamerika och Kina. Det får upp till 8 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme i telefonerna.

Samsung Galaxy S10 kardinalröd

Smarttelefonen får en 6,1-tums dynamisk AMOLED-skärm med 2K + skärmupplösning och en 10-megapixel frontkamera på skärmen med f / 1.9-objektiv. På baksidan av telefonen finns en trippelkamerainställning med en 12MP + 12MP + 16MP-inställning. Huvudkameran får också objektiv med variabel bländare på f / 1,5-2,4. Andra funktioner inkluderar en USB-C-port, Bluetooth 5.0, IP68-vattenmotstånd och ett 3.400 mAh batteripaket med 15 W snabb laddning och till och med snabb omvänd laddning.

Som jämförelse får Samsung Galaxy S10 + en större 6,4-tums skärm med dubbla selfie-kameror inrymda i ett hål stansat i skärmen. Det får upp till 12 GB RAM och 1 TB lagringsutrymme. Smarttelefonen stöder Wi-Fi 6-standarden och har ett större batteri på 4,100 mAh. Båda smartphonesna fanns redan i olika färger, inklusive vitt, svart, rosa, blått, gult och grönt.

Det är ännu inte klart om kardinalrödfärgsvarianten kan vara en begränsad upplaga, men från och med nu låter det som om varianten är här för att stanna. Det kan också vara specifikt för vissa marknader och har hittills gjorts tillgängligt i Schweiz.