Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + lÀckta livebilder visar fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen

Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + lÀckta livebilder visar fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen

”Det ryktas att Samsung ska utrusta Galaxy S10 och dess Plus-variant med ultraljud fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen”

Med mindre Àn tvÄ veckor kvar till Samsungs Unpacked Event 2019 i San Francisco har ryktfabriken gÄtt över. Nyligen gav lÀckade renderade oss en glimt av Galaxy S10e i all sin glans och 91mobiler rapporterade exklusivt Indien lanseringsdetaljer för hela sortimentet. Nu har fler lÀckta bilder av den pÄstÄdda Galaxy S10 och Galaxy S10 + upptÀckts pÄ Internet.

Samsung Galaxy S10 FPS pÄ skÀrmen

Den senaste uppsÀttningen av lÀckta livebilder pÄstÄs ha sitt ursprung i Saudiarabien. Medan fÄ av dem visar vad vi redan har sett tidigare inklusive design, display och kameramodul, Àr en bild av sÀrskilt intresse. I den hÀr bilden kan vi se telefonens fascia tillsammans med en fingeravtrycksikon i den nedre halvan av skÀrmen. I synnerhet fanns det massor av rykten om Samsung som anvÀnde en ultraljudsfingeravtryckslÀsare för Galaxy S10 och dess Plus-variant eftersom ingen av de lÀckade renderingen hade fysisk biometri. Den nya bilden bekrÀftar till synes alla dessa rykten.

För att sammanfatta, Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 + kommer att lanseras i Indien den 6 mars och sÀljs frÄn och med den 15 mars. NÀr det gÀller prissÀttningen i Indien förvÀntas basen av Galaxy S10e-modellen starta frÄn 50 000 Rs. Den vanliga Galaxy S10 kommer med en startpris pÄ Rs 65.000 och Plus-varianten börjar pÄ Rs 75.000. Rapporten bekrÀftade ocksÄ att den avancerade modellen av Galaxy S10 + kommer att innehÄlla 12 GB RAM, 1 TB intern lagring och 512 GB utbyggbart lagringsutrymme.

Med mÀngden lÀckor som strömmar in tvivlar vi pÄ att det kommer att finnas nÄgot överraskningselement vid det kommande Unpacked Event. Samsung kan dock ha en kurvboll planerad för alla, sÄ hÄll ögonen öppna.