Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + ny programuppdatering syftar till att förbättra fingeravtryckssökning

Samsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + ny programuppdatering syftar till att förbättra fingeravtryckssökning

‚ÄúSamsung Galaxy S10 och Galaxy S10 + √§r b√•da utrustade med ultraljud fingeravtrycksl√§sare p√• sk√§rmen‚ÄĚ

Samsungs senaste flaggskeppssmartphones, Galaxy S10 och Galaxy S10 + (recension) var nyligen under radaren för problem som plågade fingeravtrycksläsaren under displayen. Noterbart är att båda dessa flaggskepp pratar med ultraljud fingeravtryckssensor, som spioneras för att vara mer exakt och säker. Vissa användare väckte emellertid oro över att modulen inte fungerar som den ska och Samsung hade lovat en uppdatering för att förbättra densamma. Uppdateringen har nu börjat rulla ut i vissa delar av världen.

Uppdatering av Samsung Galaxy S10 Biometrics

Den senaste biometriska uppdateringen från Samsung har versionsnummer V2.0.8.4 och lanseras nu i Tyskland och Polen. Det har också rapporterats om att flera användare har fått uppdateringen i Nederländerna och Storbritannien. Uppdateringen som väger 6,9 MB i storlek nämner Biometrics Security Patch i förändringsloggen. Användare som redan har fått nämnda uppdatering hävdar att den nya programvaran har förbättrat fingeravtrycksläsarens hastighet på dessa flaggskepp. Tyvärr är den nya programvaran en serverversion, vilket innebär att det inte finns något sätt för användare att utlösa den manuellt. Samsung verkar dock rulla ut uppdateringen gradvis och den ska förhoppningsvis nå Galaxy S10- och S10 + -användare över hela världen i god tid.

Samsung-Galaxy-S10-recension-91mobiles-22.jpg

För oinvigde är ultraljud fingeravtrycksläsare som används av Samsung först i sitt slag och helt annorlunda än den optiska fingeravtrycksläsare som används av de flesta. Modulen använder ett extremt högfrekvent ultraljud för att känna igen användarens siffror. För detta använder sensorn en ultraljudspuls genom en kombination av en sändare och en mottagare. På så sätt genereras en exakt 3D-karta för säker och snabb identifiering. Uppdateringen har ännu inte rullats ut i Indien men kommer troligen att komma snart.

[Previous Story]Jio Rs 251 Cricket Season laddas med 102 GB retur för IPL 2019

[Next Story]Google Pixel 4 och Pixel 4 XL-kodnamn avslöjade, Pixel 3a och Pixel 3a XL-fodral läckt ut