Samsung Galaxy S10 + -priset för 1 TB och 12 GB-variant lÀckte före lanseringen den 20 februari

Samsung Galaxy S10 + -priset för 1 TB och 12 GB-variant lÀckte före lanseringen den 20 februari

“Samsung Galaxy S10 + med 1 TB lagring visade sig vara riktmĂ€rken förra veckan”

Samsungs Galaxy S10-serie kommer att bli officiell om ett par dagar och avsluta det lÄnga spÄret av obevekliga lÀckor som omger flaggskeppsserien. Men tills det hÀnder finns det fortfarande tid för lite mer information. Företaget kommer att sikta mot rampljuset med ett antal tillkÀnnagivanden om utstÀllningen vid Unpacked-evenemanget som Àger rum i USA. En av dem kommer utan tvekan att vara den bÀsta versionen av Galaxy S10 + som enligt uppgift kommer att innehÄlla 1 TB lagringsutrymme och 12 GB RAM. Samma telefon Àr ocksÄ tÀnkt att ha en keramisk byggnad. Priserna pÄ den bÀsta Samsung Galaxy S10 + -varian lÀckte ut i Kina igÄr, och det verkar som om smarttelefonen kommer att kosta en bomb.

Samsung Galaxy S10 + pris

Som kan ses i bilden ovan kommer det att finnas tvĂ„ fĂ€rger för den keramiska versionen – svart och vitt. Vad som troligen kommer att fĂ„nga din uppmĂ€rksamhet först Ă€r prislappen pĂ„ 10 000 RMB för 12 GB + 1 TB-varianten. Detta innebĂ€r ungefĂ€r $ 1 476 eller Rs 1 055 408. Det finns ocksĂ„ en 8 GB + 512 GB-version som visas med en prislapp pĂ„ 9 000 RMB. Priserna i Indien kommer att variera lite eftersom Samsung verkar prissĂ€tta andra marknader med en mer premiumprislapp jĂ€mfört med Indien. SĂ„ vi kunde se nĂ„gra fler rabatter över lĂ€ckta priser. LĂ€ckaget antyder ocksĂ„ att Samsung kommer att hĂ„lla sig till Galaxy S10 + moniker istĂ€llet för den ryktade S10 Pro som lĂ€ckt ut tidigare.

Galaxy S10 + kommer att ha dubbla frÀmre kameror som skiljer den frÄn de andra tvÄ varianterna. Tidigare har det avslöjats att serien kommer att vara den första som har OIS-aktiverade selfie-kameror. Handenheten har ocksÄ en ultraljud fingeravtryckslÀsare och omvÀnd trÄdlös laddning, vilket avslöjats av tidigare rapporter. Samsung förvÀntas lansera den relativt prisvÀrda Galaxy S10e och en massa tillbehör som Galaxy Buds-öronsnÀckor, Galaxy Watch Active-smartklocka och Galaxy Fit och Galaxy Fit e-fitnessspÄrare vid samma evenemang.