Samsung Galaxy S10 senaste uppdatering orsakar appkrascher och slumpmÀssiga omstart

Samsung Galaxy S11 har enligt uppgift 64MP bakre kamera

“Flera personer har klagat pĂ„ detta fel och Galaxy S10-anvĂ€ndare kanske vill hĂ„lla sig borta frĂ„n att installera den senaste uppdateringen”

Medan programvaruuppdateringar vÀntar och vanligtvis ger fantastiska nya funktioner eller sÀkerhetsförbÀttringar, finns det ocksÄ chanser att de rusade kan ge mer smÀrta Àn vinst. Av samma anledning Àr det ibland bÀttre att vÀnta pÄ det nÄgra dagar för att se hur den nya uppdateringen spelar ut pÄ nya telefoner med anvÀndarrapporter. Exempel: en av Samsungs senaste uppdateringar för dess nuvarande flaggskepp Galaxy S10 (recension)
har förstört en ganska grundlÀggande funktion. Som rapporterats av SamMobile och pÄ XDA-forum finns det dussintals anvÀndare som klagar över frysning av appar frÄn tredje part och kraschar efter nÀmnda uppdatering.

Samsung Galaxy S10 recension - 91mobiles FB feat

Uppdateringen levereras med byggnummer XXU1ASE5 och anvĂ€ndare rapporterar Ă€ven grundlĂ€ggande appar som Twitter som fĂ„r en hel del irriterande frysningar och kraschar efter uppdateringen. Det enda sĂ€ttet att fĂ„ tillbaka normal funktionalitet Ă€r att starta om telefonen, vilket förestĂ€llningsvis Ă€r vĂ€ldigt irriterande, sĂ€rskilt förvĂ€ntat av ett flaggskepp. Även Samsungs egna appar som Galleri och Browser lider av problemet. Ett litet antal anvĂ€ndare klagar över snabb batteriladdning och slumpmĂ€ssiga omstart. Som svar har Samsung rullat tillbaka uppdateringen enligt en ny rapport.

Om din enhet lider av dessa problem och letar efter en snabb lösning rapporteras en ÄterstÀllning fungera för det. Samsungs Galaxy S10-serie har ocksÄ haft sin stora andel stora buggar de senaste mÄnaderna men det hÀr Àr en ganska stor och ocksÄ en som Samsung Àr skyldig för. En tidigare operatörsrelaterad uppdatering bröt helt mobilfunktionerna i Galaxy-flaggskeppet och det var Sprint som var fel. För nÀrvarande Àr allt som kan göras att uppdatera till den senaste versionen av apparna som kraschar eller helt enkelt ÄterstÀller telefonen.

Har du dessa problem efter den senaste uppdateringen? LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan.

[Previous Story]Dell G3 15 i bilder: kraftfulla specifikationer med en design som passar

[Next Story]10 skÀl som gör Samsung Galaxy S10 till ett bÀttre köp över OnePlus 7 Pro