Samsung Galaxy S10-serien FCC-listor visar Wi-Fi 6-stöd, omvÀnd trÄdlös laddning och mer

Samsung Galaxy S10-serien FCC-listor visar Wi-Fi 6-stöd, omvÀnd trÄdlös laddning och mer

“Samsung Galaxy S10-serien FCC-certifieringslistor avslöjar alla deras specifikationer och bekrĂ€ftar ett par nya funktioner”

Samsung har mÄnga saker uppradade för sitt Unpacked-evenemang som hÄlls den 20 februari. Det finns fem stora enheter som förvÀntas presenteras, som inkluderar Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus, en 5G-variant av smarttelefonen och en ny hopfÀllbar smartphone. Men innan smartphones presenteras vid evenemanget i San Francisco har serien genomgÄtt FCC-certifieringsprocessen.

samsung-galaxy-s10-e-fccSamsung Galaxy S10e FCC-dokument

Vi har redan en hel del information om Galaxy S10-serien, som skÀrm frÄn kant till kant, snabbare processorer och större batterier. Bakpanelen förvÀntas ha en dubbla kamerainstÀllningar och en fysisk fingeravtryckssensor i basmodellen, medan de högre kan komma med tredubbla linser och ultraljud fingeravtryckssensor. Det kommer att finnas hÄl pÄ framsidan för att maximera skÀrmen frÄn kant till kant. Den högre specifikationen Galaxy S10 Plus förvÀntas ocksÄ drivas av ett 4000 mAh batteri och har en fingeravtrycksscanner pÄ skÀrmen.

samsung-galaxy-s10-fccSamsung Galaxy S10 FCC-dokument

FCC-certifieringsdokumenten i Samsung Galaxy S10-serien ger oss lite inblick i vilka anslutningsfunktioner smartphones kommer att ha. Den nya Galaxy S10-serien kommer att ha samma anslutningsfunktioner som Galaxy S9. Anslutningsfunktionerna inkluderar VoLTE och VoWi-Fi, Bluetooth 5.0 och GPS. Inkluderingen av Snapdragon 855-chipset frÄn Qualcomm har gett bÀttre Wi-Fi-anslutning. Den hÀr nÀsta generationens anslutning har stöd för nedladdningshastighet pÄ upp till 10 Gbps, förutsatt att stödroutrar finns tillgÀngliga. 802.11ax (Wi-Fi 6) Àr för nÀrvarande den nyaste i protokollet och erbjuder bÀttre anslutningsomrÄde.

samsung-galaxy-s10-plus-fccSamsung Galaxy S10 Plus FCC-dokument

Vidare kommer Samsung Galaxy S10-serien att vara utrustad med en omvÀnd trÄdlös laddningsfunktion, som möjliggör kraftöverföring trÄdlöst, oavsett om den tar emot eller sÀnder. Detta görs via MR eller MI. Den hÀr funktionen Àr dock inget nytt i branschen eftersom den redan ses pÄ Huawei Mate 20 Pro. Mer av detaljerna kommer att dyka upp nÀr Galaxy S10-serien presenteras vid Samsung Unpacked-evenemanget den 20 februari.