Samsung Galaxy S10-serien förbestÀllde igen för att börja den 21 februari

Samsung Galaxy S10 lanseringsevenemang för idag: hur man tittar pÄ livestream

“Medan Samsung Galaxy S10-seriens förbestĂ€llningar börjar dagen efter den globala avtĂ€ckningen, förvĂ€ntas smartphonesna inte slĂ€ppa marknaden förrĂ€n den 8 mars.”

Mindre Ă€n tvĂ„ veckor Ă„terstĂ„r tills Samsung Ă€ntligen tar scenen för att avslöja den tionde generationen av sin S-serie, Galaxy S10. Det kommer inte bara att finnas en eller tvĂ„ utan tre modeller den hĂ€r gĂ„ngen som lĂ€ckor har visat oss – en Galaxy S10e, Galaxy S10 och en Galaxy S10 +. Tidigare rapporter hade tippat de nya flaggskeppsenheterna för att börja sĂ€ljas frĂ„n och med den 8 mars och förbestĂ€llningar redan nĂ€sta lanseringsdag. Det verkar ha bekrĂ€ftats Ă„terigen av en affisch i Indonesien som uttryckligen anger förbestĂ€llningsdatumet.

galax s10

Som framgÄr av bilden kommer förbestÀllningarna att börja den 22 februari och lanseringen Àr den 21 februari kl 02.00 lokal tid. Om du Àr förvirrad med datumet Àr det relativt vÀsterlÀndsk tid dÀr lanseringen kommer att Àga rum den 20 februari kl 11, dÀrav skillnaden. PÄ samma sÀtt börjar förbestÀllningarna den 21 februari i USA, en dag efter Unpacked-evenemanget i San Francisco.

Den senaste lÀckan angÄende serien Àr att Galaxy S10e kommer att ha en sidmonterad fingeravtryckslÀsare inbÀddad i strömbrytaren. Det har sett förra Äret pÄ ett par Samsung-enheter sÄ det Àr ingen överraskning. Dessutom har FCC-certifiering av serien avslöjat att de tre modellerna kommer att fÄ Wi-Fi 6 och 9W omvÀnd trÄdlös laddning. Det har ocksÄ förekommit officiella Ätergivningar sÄvÀl som en verklig bild av Galaxy S10 i Pearl White som nyligen lÀckt ut. Priserna pÄ alla de tre modellerna har ocksÄ lÀckt ut nyligen och den billigaste modellen förvÀntas börja pÄ cirka $ 850 (cirka Rs 61.000).