Samsung Galaxy S10-serien framkamera detaljer yta; Galaxy Buds kommer troligen att tillkännages vid lanseringsevenemanget

 Samsung Galaxy S10-serien framkamera detaljer yta;  Galaxy Buds kommer troligen att tillkännages vid lanseringsevenemanget

“Samsung kommer troligen ocks√• att tillk√§nnage tr√•dl√∂sa Galaxy Buds f√∂r att t√§vla med Apples AirPods.”

Om du tänker att du redan har fått nog av Galaxy S10-läckage, kommer du att vilja se detta nyligen läckta specifikationsblad. Samsung Galaxy S10-serien har funnits överallt på webben med ny information som strömmar in varje vecka. Vi tittade precis på en riktig livebild av Galaxy S10 och S10 + igår som avslöjade fingeravtrycksläsaren på skärmen för första gången. Nu, enligt ett nytt nytt inlägg publicerat av GSMArena, har några tidigare okända specifikationer för Galaxy S10 och S10 + hittats idag.

Enligt inlägget är informationen legit eftersom den har avslöjats av en insider som har de faktiska enheterna. Samsungs nya Galaxy-serie kommer att ha nya Super AMOLED-skärmar med stöd för 10-bitars färgbehandling. Dessutom kommer den främre kameran inuti stanshålet att vara en 10MP primär snapper med OIS, autofokus med dubbla pixlar och 4K-videoinspelningsfunktioner. Dessutom kommer den andra kameran på S10 + bara att vara en djupsensor, avslöjar det nya inlägget. När det gäller fingeravtrycksläsaren på skärmen säger källan att den är snabbare än nuvarande lösningar på skärmen, men den har inte ett större aktivitetsområde. Det kommer också uppenbarligen att stödja tap-to-wake och bli av med den tidigare virtuella touch-knappen på tidigare flaggskepp. Batteriet på Galaxy S10 + kommer att bli 4,100 mAh som stöder omvänd trådlös laddning.

galax-knoppar-läckt_600x315

Detta leder oss till en annan produktl√§cka som sannolikt kommer att inf√∂ras vid Unpacked-evenemanget – Galaxy Buds. Enligt en tweet av Roland Quandt sl√§pper Samsung tr√•dl√∂sa √∂ronsn√§ckor som ocks√• kommer att laddas p√• baksidan av Galaxy S10 +. Nu √§r omv√§nd tr√•dl√∂s laddning inte en √∂verraskning i serien eftersom tidigare FCC-dokument redan bekr√§ftade att Samsungs l√∂sning tros vara b√§ttre √§n Huawei eftersom den har snabbare laddningsfunktioner (9W). Galaxy Buds f√∂rv√§ntas kosta 149 ‚ā¨.