Samsung Galaxy S10-skärm betygsatt A1 av DisplayMate

Samsung Galaxy S10-skärm betygsatt A1 av DisplayMate

‚ÄúGalaxy S10: s Infinity O Super AMOLED-sk√§rm √§r v√§rldens f√∂rsta att st√∂dja HDR10 + p√• en smartphone‚ÄĚ

Samsung Galaxy S10 har vunnit tillräckligt med lagrar över hela världen, särskilt för sin överlägsna skärmkvalitet. Som du kanske också har samlat in från vår recension är skärmen en av de utmärkta funktionerna i handenheten. Både Galaxy S10 och dess äldre syskon Galaxy S10 + har en Infinity O-skärm Super AMOLED-panel med QHD + -upplösning och HDR10 + -stöd (den första i sitt slag på en smartphone) som Samsung gillar att kalla Dynamic AMOLED. Nu, anmärkningsvärd displayutvärderare DisplayMate har passerat sin auktoritet på Galaxy S10-skärmen.

Samsung-Galaxy-S10-Plus-11

Företaget har kronat Galaxy S10-skärmen till den bästa någonsin på en smartphone. Den körde flera tester, inklusive färgkalibrering, reflektans och ljusstyrka, bara för att upptäcka att den dynamiska AMOLED-skärmen som ser “helt fantastisk och vacker ut. Panelen registrerade också absolut noggrannhet för färg, kontrast och intensitetsskala och 1215 nit ljusstyrka, vilket är 17 procent högre än Galaxy S9.

Samsung-Galaxy-S10-Plus-07

Galaxy S10-skärmen har också bedömts för att erbjuda förbättrad betraktningsvinkelprestanda, bättre blått ljusspektrum, skärmeffektivitet och förbättrat HDR + -prestanda med högt dynamiskt omfång också. Det faktum att telefonen har stöd för HDR10 +, kommer att erbjuda kompatibelt innehåll med djupare färger och mer kontrast än standard HDR10. Streamingtjänsterna som Netflix har också uppdaterat sin plattform med HDR10 + -innehåll som är kompatibelt med Galaxy S10 och Galaxy S10 + smartphones. Du kan besöka webbplatsen för att läsa ytterligare resultat av DisplayMate.

I relaterade nyheter är trion av Galaxy S10-smarttelefoner planerade att lanseras imorgon den 6 mars i Indien. Handenheterna kommer till ett startpris på 55990 Rs och erbjuder flera avancerade funktioner som Exynos 9820-chipset, åtminstone dubbla bakre kameror, trådlös laddning, upp till 12 GB RAM och 1 TB lagring.