Samsung Galaxy S10 skÀrmskydd med en konstig utskÀrning i mitten som visas i lÀckt video

Samsung Galaxy S10 skÀrmskydd med en konstig utskÀrning i mitten som visas i lÀckt video

“Det hĂ€r hĂ„let i skĂ€rmskyddet kommer att vara en negativ punkt för Galaxy S10 ultraljud fingeravtryckssensorer pĂ„ skĂ€rmen”

Den snart lanserade Galaxy S10-serien kommer att ha ett antal nya funktioner, varav nÄgra officiellt har retats av Samsung. Dessa inkluderar en OIS-aktiverad selfie-shooter, omvÀnd trÄdlös laddning och en allra första fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen. Men vÀnta, Àr inte fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen redan pÄ mÄnga OPPO- och Vivo-smartphones? Ja, det Àr de, men det hÀr Àr inte de vanliga fingeravtryckslÀsarna pÄ skÀrmen som vi har sett nyligen. Samsungs premiumtelefoner har en ultraljudssensor som har högre noggrannhet. Och uppenbarligen spelar ultraljudsfingeravtryckssensorn i Galaxy S10-serien inte bra med skÀrmskydd, har en ny lÀckt video avslöjat idag.

Den nuvarande optiska sensorn fungerar bra med skÀrmskydd men det verkar som ultraljudssensorer inte fungerar med dem och det kommer att finnas ett vÀldigt konstigt hÄl i mitten av skÀrmskyddet pÄ Galaxy S10 och Galaxy S10 +. Galaxy S10e kommer tack och lov att vara immun mot detta eftersom den har en sidmonterad fingeravtryckslÀsare inbÀddad i strömbrytaren. Detta kommer att vara första gÄngen en ultraljud fingeravtryckslÀsare visas för konsumenterna och det kommer att bli intressant att se hur det stÀmmer mot konkurrenterna, sÀrskilt nÀr det gÀller noggrannhet.

Tidigare har det ocksÄ rapporterats om att ultraljudsfingeravtryckssensorn inte fungerar bra med skÀrmskydd. Faktum Àr att en tillverkare av tillbehör har bekrÀftat att fodralet för handenheten inte kommer med ett skÀrmskydd. En anonym Samsung-anstÀlld avslöjade pÄ Reddit att Galaxy S10-köpare kommer att kunna öka skÀrmkÀnsligheten i instÀllningarna, men det Àr inte klart om det kommer att hjÀlpa till med skÀrmskydd. Att skriva pÄ en telefon med skÀrmskydd med ett hÄl i mitten kommer inte att vara en bra anvÀndarupplevelse eller tangentbord mÄste justeras för att sÀkerstÀlla att anvÀndare inte slutar knacka pÄ de rÀfflade delarna.

KĂ€lla - Evan Blass (Twitter)KĂ€lla – Evan Blass (Twitter)

NÀr det gÀller andra specifikationer avslöjar detaljer som lÀckt ut online frÄn en Samsung-insider för nÄgra dagar tillbaka nÀstan allt om den kommande trioen. De tre Galaxy S10-modellerna finns i fÀrgalternativen Prism White, Prism Green och Prism Black. Vi rapporterade uteslutande att startpriset för Galaxy S10e kommer att vara 50 000 Rs, med andra modeller som gÄr hela vÀgen upp till R 100 000. Samsung kommer sannolikt ocksÄ debutera nya Galaxy Buds tillsammans med smartphones samt en smartwatch.