Samsung Galaxy S10: trÄdlös kraftbank, trÄdlös laddningsdocka detaljerad före lanseringen

Samsung Galaxy S10: trÄdlös kraftbank, trÄdlös laddningsdocka detaljerad före lanseringen

“De trĂ„dlösa laddningstillbehören kommer att presenteras senare idag, nĂ€r Samsung lanserar Galaxy S10-serien vid sitt Unpacked-evenemang.”

Samsung Ă€r redo att ta till sin Unpacked-hĂ€ndelse senare idag med Galaxy S10-serien. Medan allt fokus kommer att ligga pĂ„ flaggskeppssmartphonen förvĂ€ntas en viss aspekt av dessa enheter spela en viktigare roll – trĂ„dlös laddning. Förutom att vara inneboende för telefonerna, har den koreanska elektronikjĂ€tten ocksĂ„ spionerats för att lansera en trĂ„dlös laddningsplatta och en trĂ„dlös laddningsbank tillsammans med telefonerna. Nu har de tvĂ„ pĂ„stĂ„dda enheterna avslöjats och visats frĂ„n alla möjliga vinklar före lanseringen.

Samsung trÄdlös laddningsströmbank

Enligt en rapport frĂ„n WinFuture, den kommande Samsung trĂ„dlösa laddningsbanken erbjuder 5W trĂ„dlös laddning via den etablerade Qi-standarden, vilket innebĂ€r att nĂ€stan alla kompatibla enheter kommer att kunna ta emot induktionsladdning frĂ„n kraftbanken. Med det sagt sĂ€gs laddningsstandarden vara begrĂ€nsad till 5W, vilket innebĂ€r att det inte kommer att finnas nĂ„gon snabb laddning som ett alternativ för enheter. Rapporten hĂ€vdar vidare att kraftbanken kommer att kunna ladda 15W via sitt USB-C-kabelgrĂ€nssnitt. LĂ€ckaget avslöjar att kraftbanken har nomenklatur EB-U1200 och kommer att prissĂ€ttas till € 39,99 (ca Rs 3200).

Samsung trÄdlös laddningsdocka

NĂ€r det gĂ€ller den trĂ„dlösa laddningsdockan kommer Samsung enligt uppgift att dubba den Samsung Wireless Charger Pad Duo EP-P5200. Dockan har tvĂ„ trĂ„dlösa laddningsnav och Ă€r inte en enhetlig trĂ„dlös laddningsplattform som Apples förmodade trĂ„dlösa laddningslösning AirPower. Laddplattan har en större punkt som erbjuder 10W trĂ„dlös snabbladdning för Galaxy S10 (eller vilken Qi-certifierad, kompatibel smartphone som helst) och en mindre punkt som erbjuder 5W trĂ„dlös laddning och kan anvĂ€ndas för mindre enheter som smartwatches . SjĂ€lva dynan kan enligt uppgift laddas med sin USB-C-port, och lĂ€ckan visar den i svartvita fĂ€rgvarianter, med prissĂ€ttning att sĂ€gas vara € 99 (ungefĂ€r Rs 8000).

TrÄdlös laddning antas Àntligen som en vanligare standard för laddningsenheter, efter att ha funnits ett tag. Som Xiaomi, Apple och Samsung tÀvlar alla om att ladda ut laddstationer som erbjuder trÄdlös laddning för flera enheter samtidigt. Faktum Àr att Mi 9-lanseringsevenemanget idag sÄg Xiaomi lansera en trÄdlös laddningsplatta som levererar upp till 20W. LÀckaget som beskriver de tvÄ trÄdlösa laddningstillbehören frÄn Samsung verkar vara ganska trovÀrdigt, och vi kommer att bli förvÄnade över att inte se nÄgon eller nÄgon av dem vid Galaxy Unpacked-evenemanget senare idag.