Samsung Galaxy S10-trios kompletta specifikationer dyker upp före officiell release

Samsung Galaxy S10-trios kompletta specifikationer dyker upp före officiell release

“Galaxy S10-modellerna Ă€r vĂ€rldens första smartphones med selfie-kamera 4K-videoinspelning”

Samsungs Galaxy S10-serie har lÀckt ut om och om igen, men den hÀr gÄngen verkar det vara det officiella specifikationsbladet för telefonerna. Den nya lÀckan har avslöjat nÀstan allt om den kommande Galaxy S10, Galaxy S10 + och Galaxy S10e. PopulÀr teknisk webbplats GSM Arena fick tag i handenhetens specifikationer, skickade via e-post frÄn en pÄstÄdd insidan kÀlla i Samsungs detaljhandelskanal. Det Àr mer en sammanfattning av allt vi har hört talas om Galaxy S10-trioen under de senaste mÄnaderna.

Samsung Galaxy S10 Plus officiell rendering

Samsung Galaxy S10s skÀrm, chipset, programvara

Specifikationsbladet heter enheterna Beyond 0, Beyond 1 och Beyond 2 – som om du har följt lĂ€ckage Ă€r kodnamnen pĂ„ Galaxy S10e, Galaxy S10 respektive Galaxy S10 +. FrĂ„n och med skĂ€rmarna kommer alla tre erbjudandena att skaka Infinity O AMOLED-skĂ€rmen med QHD + -upplösning, HDR + -stöd och Gorilla Gass 6. SkĂ€rmen har ett hĂ„l i det övre högra hörnet för att hysa selfie-kamera (ar) och en aspekt förhĂ„llandet 19: 9. NĂ€r det gĂ€ller skĂ€rmstorleken kommer Galaxy S10 + att skryta med en hög 6,3-tums skĂ€rm, medan Galaxy S10 och Galaxy S10e enligt uppgift kommer att stolta över en 6,1-tums respektive 5,8-tums panel.

I prestandaavdelningen kommer Galaxy S10-serien att ha Exynos 9820 eller Snapdragon 855 SoC (beroende pĂ„ variant) som tickar i sina kĂ€rnor. LĂ€ckaget avslöjar att chipset kommer att paras ihop med 6 GB + 128 GB lagring och 8 GB + 512 GB lagringskonfigurationer. Galaxy S10 + kommer ocksĂ„ att ha en tredje konfiguration – en hel del 12 GB RAM och 1 TB lagring. Varje enhet stöder Wireless Power-delning med snabb laddning 2.0-support (troligen 15W) och kommer förinstallerat med Samsungs senaste OneUI ovanpĂ„ Android ur lĂ„dan.

Samsung Galaxy S10s kamera

Den största skillnaden mellan Samsung Galaxy S10-modellerna sĂ€gs vara kamerorna. HĂ€r tippas Galaxy S10 + och Galaxy S10 för att anlĂ€nda med tre bakre kameror, specifikationsdetaljerna att installationen kommer att innehĂ„lla en 12-megapixel f / 2.4-teleobjektiv med OIS och autofokus, en 12-megapixel vidvinkelobjektiv med dubbla blĂ€ndare (f / 1,5-2,4) och en ultravidvinkelsensor med 16 megapixlar och blĂ€ndare f / 2.2. IngĂ„ngsnivĂ„n Galaxy S10e, Ă„ andra sidan, kommer att ha dubbla kameror – minus teleobjektivet pĂ„ 12 megapixlar.

Galaxy_S10_Live_Image_6

För selfies sÀgs Galaxy S10 och Galaxy S10e bÄda prata med en 10-megapixelsensor med en f / 1.9-blÀndare pÄ skÀrmhÄlet. Premium Galaxy S10 + -modellen har dock dubbla selfie-kameror som kommer att packa en 10-megapixel (f / 1.9) primÀr sensor och en 8-megapixel (f / 2.2) sekundÀr sensor för Live Focus. Sensorerna kommer att stödjas av massor av funktioner som 10 scenoptimeringsinstÀllningar, AR Emoji, klistermÀrken, live fokus och zoomeffekt. Dessutom hÀvdar Samsung ocksÄ att flaggskeppsutbudet kommer att vara vÀrldens första att stödja 4K-videoinspelning via selfie-kamera. Det Àr vÀrt att nÀmna att Nokia 8, som lanserades 2017, har 4K-videoinspelning pÄ frÀmre kamera.

Ett XDA-utvecklare rapporten har ytterligare belyst kamerafunktionerna och förbĂ€ttringarna pĂ„ Galaxy S10. Det hĂ€vdar att den ultrabreda handenheten pĂ„ handenheten kommer att kunna föreslĂ„ anvĂ€ndare om en viss scen ska fĂ„ngas med den ultrabreda kameran istĂ€llet för den vanliga kameran – detta kommer att vara möjligt genom Scene Optimiser. Dessutom kan S10 tillĂ„ta sina anvĂ€ndare att byta frĂ„n vanliga till ultrabreda kameror medan de spelar in videor. Videorna som tagits med den extremt breda kameran kan dock bara ta högst 30 bilder per sekund.

Telefonen sĂ€gs ha förbĂ€ttrat funktionen för dubbla inspelningar i Live Focus-lĂ€ge och förmĂ„gan att spela in HDR10 + -videor. Det kommer ocksĂ„ att ha en felavkĂ€nningsfunktion som debuterade pĂ„ Galaxy Note9 betydligt bĂ€ttre. Den förstnĂ€mnda kommer inte bara att berĂ€tta att motivet har blinkat eller bilden Ă€r dimmig, utan informerar ocksĂ„ om vilket lĂ€ge som Ă€r bĂ€ttre att fĂ„nga en viss scen. S10 skulle ocksĂ„ erbjuda ‘Super Steady’ videostabilisering (verkar vara en avancerad version av OIS) och ett ‘Bright Night’ -lĂ€ge för bĂ€ttre fotografering i miljöer med svagt ljus.

Samsung Galaxy S10s batteri och andra detaljer

Samsung Galaxy S10e_1

PĂ„ batteriets front kommer Galaxy S10 + att drivas av en imponerande 4,100 mAh-cell. Medan Galaxy S10 och Galaxy S10e sannolikt kommer att rocka 3.400 mAh respektive 3.100 mAh batteri. Alla de tre erbjudandenen kommer att ha ansiktsupplĂ„sningsfunktion och fingeravtryckssensoralternativ – pĂ„ Galaxy S10 och Galaxy S10 + kommer det att visas under skĂ€rmen, medan Galaxy S10e har en sidemonterad skanner inbĂ€ddad i strömbrytaren. Andra funktioner inkluderar AKG-drivna hörlurar och högtalare, IP68-vatten- och dammtĂ„ligt certifierat och Dolby ATMOS-ljudstöd.

Alla de tre Galaxy S10-modellerna finns i fÀrgalternativen Prism White, Prism Green och Prism Black. Det speciella alternativet 12 GB och 1 TB kommer dock att finnas i lyxiga keramiska svarta och lyxiga keramiska vita nyanser. TyvÀrr har lÀckan inte avslöjat smartphones pris, men rykten sÀger att det börjar frÄn 50 000 Rs och gÄr upp till 1 100 000 Rs. Vi kommer att fÄ en bekrÀftelse pÄ att nÀr Samsung tar avslag frÄn Galaxy S10-trioen vid ett evenemang i San Francisco, Kalifornien.