Samsung Galaxy S10 UHD gör ytan, Galaxy Buds, Galaxy Watch Aktiva pressrender lÀcker ocksÄ

Samsung Galaxy S10 UHD gör ytan, Galaxy Buds, Galaxy Watch Aktiva pressrender lÀcker ocksÄ

“Galaxy Buds instĂ€llda av AKG kommer att ha en Type-C-port, medan Galaxy Watch Active kommer att finnas i blĂ„tt, silver, svart och rosa.”

Det har varit en sĂ„dan tidvattenvĂ„g av Samsung Galaxy S10-lĂ€ckor att det Ă€r bĂ€ttre att inte prata mycket om specifikationer. Men hĂ€r Ă€r ett par ultrahöga definitioner av Galaxy S10 och S10 Plus innan Samsung gĂ„r live för “Next Galaxy” pĂ„ nĂ„gra timmar. Dessa renderade delades av Samcentral och publikationen beskrev det som de bĂ€sta gjorda i serien hittills. NĂ€r vi gĂ„r vidare till tillbehör har fler detaljer om Galaxy Watch Active och Galaxy Buds kommit fram i dag med tillstĂ„nd av pressrender. De tvĂ„ tillbehören (eller Ă„tminstone en) kommer att presenteras vid samma evenemang idag.

NÄgra ULTRA High Res bilder av S10s. Högre upplösning Àn nÄgonting för nÀrvarande. pic.twitter.com/pPXDcVj27o

– SamCentral (@SamCentralTech) 19 februari 2019


Samsungs senaste Galaxy Buds har utvecklats i samarbete med AKG och kommer sannolikt att leverera högkvalitativt ljud för att konkurrera med andra liknande produkter, avslöjar den lÀckta pressen. Dessutom har laddningsvÀskan en USB Type-C-port som Àr trevlig att se och en laddningslampa. Hörlurarna kan ocksÄ sluta med en hjÀrtfrekvensavkÀnningsfunktion pÄ grund av att den har vad som verkar vara en IR-sensor pÄ var och en av de tvÄ knopparna. De kommer att ha kommit med trÄdlös laddning och senaste rykten tyder pÄ 8 GB inbyggt lagringsutrymme pÄ knopparna. De kommer att finnas i gula, svarta och vita nyanser.

Samsungs Galaxy Watch Active har ocksĂ„ lĂ€ckt ut idag i detaljerade HD-renderingar. Smartwatchen kommer att finnas i olika nya fĂ€rger som blĂ„, silver, svart och rosa. Även om Samsung har blivit av med den roterande ringen, kommer det att finnas en stor chunky ram pĂ„ skĂ€rmen som inte Ă€r trevligt att se pĂ„ en redan liten skĂ€rm. Tizen OS-baserade programvaran pĂ„ klockan Ă€r ett fitnesscentrerat tillbehör och har ett antal appar för hĂ€lsospĂ„rning och fitnessaktiviteter.

Om du undrar om priser Àr jag sÀker pÄ att nÄgra timmars vÀntan Àntligen kommer att ge dig en bra bild för det ocksÄ nÀr Samsung Àntligen avslöjar det vid lanseringsevenemanget.