Samsung Galaxy S10e lÀckte i all sin glans; dubbla bakre kameror och hÄlskÀrm i slÀp

 Samsung Galaxy S10e lÀckte i all sin glans;  dubbla bakre kameror och hÄlskÀrm i slÀp

“Ryktet Ă€r att Galaxy S10e Ă€r det första erbjudandet för det kommande flaggskeppet S10-serien frĂ„n Samsung”

Den senaste lÀckan av Samsung Galaxy S10e-smarttelefonen kan ha bekrÀftat alla antaganden som gjorts under de senaste veckorna. Samsung kommer att lansera smarttelefonen och de andra modellerna av Galaxy S10-sortimentet om ungefÀr fjorton dagar, men ett inlÀgg pÄ Slashleak har lyckats ge oss en smygtitt pÄ Galaxy S10e. Handenheten tippas för att vara det mest prisvÀrda erbjudandet i 10-Ärsjubileet Galaxy S-serien.

lÀckt-galax-s10e

Som framgÄr av bilderna kommer Galaxy S10e att ha en ganska platt skÀrm istÀllet för böjd förvÀntad pÄ Galaxy S10 och S10 +. Handenheten har dock samma kant-till-kant-Infinity O-skÀrm. Telefonens fascia kommer att skryta med all-display med selfie-kameran stansad i det övre högra hörnet. SkÀrm-till-kropp-förhÄllandet Àr inte kÀnt för tillfÀllet, men det kommer sannolikt att vara nÀra 90 procent. Appikonerna pÄ skÀrmen föreslÄr att Galaxy S10e kommer förinstallerat med Samsungs senaste anpassade skin One UI ovanpÄ Android 9 Pie.

Samsung Galaxy S10e

Medan levande bilder inte har avslöjat Galaxy S10e-ryggen, avslöjar de pÄstÄdda pressen horisontellt justerade dubbla bakre kameror. Till skillnad frÄn sina Àldre Galaxy S10-modeller har S10e inte en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen utan en sidemonterad skanner. Handenheten har tre fÀrgalternativ: Prism Black, Prism Green och Pearl White. För att komma ihÄg specifikationerna förvÀntas den levereras med en 5,8-tums skÀrm och Exynos 9820 / Snapdragon 855 SoC tickar i sin kÀrna. Telefonen kommer sannolikt att utrusta 6 GB RAM och 128 GB internt minne. Det Àr allt vi vet hittills!

Även om Galaxy S10-serien kommer att göra en global debut den 20 februari kommer den att lanseras i Indien den 6 mars. Som rapporterats av oss tidigare idag sĂ€ljs smartphones till ett startpris pĂ„ 50 000 Rs frĂ„n och med den 15 mars över hela landet.