Samsung Galaxy S10e unboxing: en titt in i detaljhandelsboxen med VFM Galaxy flaggskepp

Samsung sÀger att Galaxy S10-serien Àr en hit i Indien, hÀvdar över 75 procent marknadsandel i mars

“HĂ€r Ă€r vad du fĂ„r med detaljhandelsenheten pĂ„ Samsung Galaxy S10e”

Samsungs Galaxy S-serie flaggskeppssmartphones Ă€r möjligen de mest eftertraktade Android-enheterna i vĂ€rlden. Och i Ă„r ger företaget köpare tre alternativ att vĂ€lja mellan – den förstklassiga Galaxy S10 + (recension), Galaxy S10 (första intryck) och Galaxy S10e (första intryck), som tillfĂ€lligt Ă€r den mest prisvĂ€rda handenheten pĂ„ tomten . Vi arbetar med vĂ„r fullstĂ€ndiga recension av smarttelefonen, som snart bör vara uppe pĂ„ bloggen men för tillfĂ€llet, lĂ„t oss kasta lite ljus över tillbehör som enheten levereras med.

Samsung Galaxy S10e unboxing03

Samsung Galaxy S10e kommer buntad i en blÄsvart kartong och öppnar vilka köpare som kommer att hitta smarttelefonen, följt av lite dokumentation, ett ganska unikt hÄlslagningsfodral (förstÄr du det), en vÀggladdare och en USB-typ- C-kabel. Dessutom, eftersom Samsungs senaste flaggskepp har 3,5 mm hörlursuttag, har företaget till och med buntat ett par AKG-instÀllda hörlurar med enheten. Smarttelefonen levereras med ett skÀrmskydd som slÄs pÄ skÀrmen, vilket ocksÄ Àr en fin touch.

Samsung Galaxy S10e unboxing05

För att fÄ dig snabbare pÄ telefonens specifikationer, har Samsung Galaxy S10e en 5,8-tums FHD + Dynamic AMOLED-panel med ett hÄl Ät höger. Handenheten stöds av Exynos 9820 oktakÀrnprocessor som fungerar tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt, anvÀndarutökbart lagringsutrymme. Smarttelefonen levereras med en dubbelkamerainstÀllning bakÄt som bestÄr av ett par 12MP och 16MP sensorer tillsammans med en 10MP selfie shooter pÄ framsidan. S10e drivs av ett 3 100 mAh batteri som levereras med snabb laddningsstöd. NÀr det gÀller programvaran kör enheten Samsungs One UI ovanpÄ Android Pie och kostar 55 990 Rs. VÄr fullstÀndiga recension av smarttelefonen kommer snart pÄ vÄr blogg, sÄ hÄll dig uppdaterad.

Foton av Raj Rout