Samsung Galaxy S11 har enligt uppgift stanshÄlsdesign och 5nm-processor

Samsung Galaxy S11 har enligt uppgift stanshÄlsdesign och 5nm-processor

“Samsung Galaxy S11 har enligt uppgift reducerad hĂ„lhĂ„lsdesign, 5nm-processor och 64MP bakre kamerasensor”

Samsung har Ànnu inte lanserat Galaxy Note 10 men ryktesbruket har redan gÄtt vidare till 2020 Galaxy S-serien. Galaxy S11-serien sÀgs vara under utveckling med det interna kodnamnet Picasso och Àr ocksÄ tippad för att lÄna nÄgra designelement frÄn Galaxy S10-flaggskeppen, inklusive hÄlhÄlsdesign. Nu, enligt rapporter frÄn Kinas Tech Sina, skulle stanshÄlet pÄ Galaxy S11-serien vara mindre i storlek Àn Ärets modeller och kan vara lika lÄng som telefonens statusfÀlt, vilket bekrÀftar de tidigare rykten.

Samsung Galaxy S10 recension - 91mobiles FB feat

Även om det finns spekulationer om att Samsung kan anvĂ€nda “helskĂ€rm” Infinity-skĂ€rm utan mekaniska skjutreglage eller hĂ„lhĂ„lsdesign som den har tippat för att arbeta för nĂ€rvarande, kanske det inte Ă€r fallet eftersom panelen fortfarande Ă€r under utveckling. Med tanke pĂ„ att Samsung redan har slutfört utvecklingen av EUV-baserad 5nm FinFET-processteknik skulle Galaxy S11 komma med en 5nm-processor, vilket gör den till den första för Samsung. Det Ă€r ocksĂ„ troligt att Samsung kan anvĂ€nda den nyligen introducerade 64MP ISOCELL Bright GW1-bildsensorn pĂ„ Galaxy S11-serien för förbĂ€ttrad fotografering. Eftersom dessa Ă€r baserade pĂ„ tidiga rykten och rapporter, föreslĂ„r vi att du tar dessa bitar av information med en nypa salt.

Separat kan Samsung snart lansera en röd fĂ€rgvariant av Galaxy S10 och Galaxy S10 +. Enligt en pĂ„litlig tipster Roland Quandt kunde företaget namnge den nya fĂ€rgvarianten som “Cardinal Red”. Detta kommer att gĂ„ med i Galaxy S10 och Galaxy S10 +: s vita, blĂ„, svarta, gröna och rosa fĂ€rgalternativ. Galaxy S10e kommer ocksĂ„ i en ljus Kanariegul fĂ€rgvariant.