Samsung Galaxy S9 och Galaxy S8 pÄstÄs stÄ inför problem med batteridrift efter Android Pie-uppdatering

Samsung Galaxy S9 och Galaxy S8 pÄstÄs stÄ inför problem med batteridrift efter Android Pie-uppdatering

”Galaxy S9 och Galaxy S8 uppdaterades bĂ„da med en stabil Samsungs senaste One UI-baserade Android 9 Pie-version nyligen”

Samsungs senaste Är flaggskepp Galaxy S9 och S9 + tillsammans med Galaxy S8 och S8 + smartphones stÄr enligt uppgift inför batteridrÀneringsproblem. MÄnga anvÀndare har rapporterat att efter Samsungs senaste OneUI-baserade Android 9 Pie-uppdatering har batteriets livslÀngd gÄtt drastiskt ner. För nÄgra har skÀrmtiden minskat med sÄ mycket som 50 procent. AnvÀndare har vederbörligen tagit upp frÄgan till Samsung med sin medlemsapp, men det har inte funnits nÄgot svar pÄ det Àn.

Samsung Galaxy S9 Ice Blue 2

NĂ€r det gĂ€ller uppdateringen har leverantören nyligen rullat ut den stabila versionen av programvaran för Galaxy S9s och Galaxy S8s smartphones i de flesta regioner – inklusive Indien. Orsaken till problemet med drĂ€nering av batteriet har Ă€nnu inte faststĂ€llts. Om det Ă€r ett fel kan Samsung slĂ€ppa programvara för att fixa det, annars kan du prova en fabriksĂ„terstĂ€llning eller flera omstart för att se att det löser problemet eller inte.

Samsung-Galaxy-S10-Plus-11

I relaterade nyheter Ă€r Samsung Galaxy S10-serien nu officiell. De senaste premiumflaggsmartphonesna Ă€r frĂ„n chaebol och finns tillgĂ€ngliga för förbestĂ€llningar i Indien via Flipkart. Företaget har Ă€nnu inte avslöjat priserna, men vi kan sĂ€ga att det börjar frĂ„n 55990 Rs. Samsung kör ocksĂ„ erbjudanden – Galaxy Buds till Rs 2999 och Galaxy Watch till Rs 9,999 – för anvĂ€ndare som förbokar Galaxy S10-smarttelefonen. Handenheten finns i tre modeller – Galaxy S10e, Galaxy S10 och Galaxy S10 + (recension). Den senare Ă€r den mest premium i partiet med trippel bakre kameror, dubbla selfie-kameror, och en större skĂ€rm och batteri.