Samsung Galaxy Tab A (2019) med 8-tums skÀrm och Snapdragon 429 tippas för att vara pÄ vÀg

Samsung Galaxy Tab A (2019) med 8-tums skÀrm och Snapdragon 429 tippas för att vara pÄ vÀg

“Den hĂ€r nya Samsung Galaxy Tab A (2019) -varian verkar vara en mer budgetvĂ€nlig variant av 8-tumsmodellen som lanserades i mars i Ă„r”

I mars i Ă„r lanserade Samsung den nya tabletten Galaxy Tab A (2019) med en 8-tums skĂ€rm, Exynos 7904-chipset och S Pen-stöd. Nu, enligt nya lĂ€ckor och rapporter, kan Samsung lansera en ny variant av Galaxy Tab A (2019) mycket snart. Denna nya surfplatta har dykt upp pĂ„ flera certifieringssajter och andra plattformar. Den levereras med en 8-tums skĂ€rm och bĂ€r ocksĂ„ namnet ‘Galaxy Tab A’.

Senast sÄgs denna surfplatta pÄ webbplatsen för Bluetooth SIG-certifiering. Enligt listan finns det fem varianter av denna surfplatta avsedd för olika regioner. Fyra av dem har LTE-radio, medan den 5: e varianten endast har Wi-Fi. Alla modeller levereras ocksÄ med Bluetooth 4.2. En av modellerna (SM-T295) certifierades ocksÄ nyligen av Wi-Fi Alliance. Listan bekrÀftade att den skulle köra Android 9.0 Pie OS.

Galaxy Tab A SM-T295

Enligt listorna kommer Galaxy Tab A (2019) att ha en 8-tums skÀrm, 2 GB RAM-minne och 32 GB internt minne. Varianten som slÀpptes i mars kom med 3 GB RAM. Designen pÄ den kommande surfplattan liknar den i mars-varianten, men den verkar ha nÄgot tjockare ramar. Den frÀmre kamerans placering Àr ocksÄ annorlunda och den saknar en fingeravtryckssensor. Enheten har ocksÄ listats pÄ Google Play Console, vilket gav oss mer information.

Det verkar som om den hÀr varianten av Galaxy Tab A kommer att drivas av en Snapdragon 429-processor, och 8-tumsskÀrmen har en lÀgre upplösning pÄ 1280 x 800 pixlar. JÀmfört med detta har den andra Galaxy Tab A en 8-tums 1080p-skÀrm och drivs av Exynos 7904-chipset. PÄ grund av skÀrmen med lÀgre upplösning kanske den nya surfplattan förmodligen inte har stöd för S-Pen. Kameraspecifikationerna och andra detaljer Àr inte kÀnda Ànnu, men det borde inte vara mycket annorlunda Àn den andra Galaxy Tab A (2019). Vi har heller ingen aning om lanseringsdatum och prissÀttning. Eftersom detta Àr en budgetplatta, förvÀnta dig att den kostar under $ 150.