Samsung Galaxy Tab S5e visar smalare design och ny kameraposition

Galaxy Tab S5 har Snapdragon 855 SoC, avslöjar rapport

”Det finns inga detaljer tillgĂ€ngliga om hĂ„rdvaruspecifikationerna för Galaxy Tab S5e”

En ny lÀcka för en Samsung-enhet har dykt upp online, men det Àr inte Galaxy S10 eller Galaxy-fÀllbara telefonen. Render av vad som pÄstÄs vara en kommande Samsung-surfplatta har publicerats av Evan Blass. Enligt den noterade tipster tillhör renderingen Galaxy Tab S5e, en enhet som inte har varit i nyheterna. Eftersom Galaxy S10e troligen Àr namnet pÄ basvarianten i Galaxy S10-serien, kan vi förvÀnta oss att Galaxy Tab S5e Àr en urvattnad version av den oanmÀlda Galaxy Tab S5, som kommer att eftertrÀda Galaxy Tab S4.

Det har inte förekommit nÄgra rykten eller lÀckage om S5-seriens surfplattor frÄn Samsung Ànnu, sÄ det Àr lite av en överraskning att se en bara en vecka före Galaxy Unpacked-evenemanget. Renderna visar en iPad Pro-liknande design, med tunnare ramar Àn förra Ärets Galaxy Tab S4 (recension) och en tunn kropp. Kameran pÄ baksidan Àr ocksÄ placerad i det övre vÀnstra hörnet, istÀllet för att vara i mitten som pÄ de nuvarande Galaxy Tab S4-surfplattorna.

DzaZl98WwAAxqR3

‘Sound by AKG’ -logotypen finns fortfarande pĂ„ baksidan av surfplattan, vilket innebĂ€r att du kan förvĂ€nta dig bra ljud frĂ„n Galaxy Tab S5e. Det verkar finnas en sidemonterad fingeravtryckslĂ€sare som fungerar som strömknappen; det finns ocksĂ„ en framĂ„tvĂ€nd kamera. Du kanske har mĂ€rkt att den bakre kameran saknar en blixt, vilket Ă€r mĂ€rkligt eftersom den nuvarande Tab S4 inte har en blixt. Du kan ocksĂ„ se antennlinjerna pĂ„ bĂ„de svarta och silvervarianterna.

Samsung hÄller ett unpacked-evenemang den 20 februari i London och San Francisco för att avslöja Galaxy S10-smartphones. Det förvÀntas ocksÄ lansera den hopfÀllbara telefonen Galaxy F, en ny Galaxy Watch Active, nya Galaxy Buds och ett Galaxy Fit och Fit e-fitnessband. Kan det vara sÄ att Samsung ocksÄ kunde meddela Galaxy Tab S5 vid evenemanget? Vi fÄr vÀnta och ta reda pÄ det. LÀckaget innehöll inga detaljer om specifikationerna för denna surfplatta.