Samsung Galaxy View 2-specifikationer och funktioner avslöjade i ny AT & T-video

Samsung Galaxy View 2-specifikationer och funktioner avslöjade i ny AT & T-video

“Samsung Galaxy View 2 levereras med en 17,3-tums skĂ€rm som syftar till att byta ut din bĂ€rbara dator”

Bara en dag efter att Samsung Galaxy View 2-renderingen tog sig till internet har AT&T avslöjat surfplattans nyckelspecifikationer och funktioner. Även om den första generationen Galaxy View inte var en minnesvĂ€rd enhet som sĂ„dan, verkar den nya Galaxy View 2 vara redo för att fĂ„ in nĂ„gra anmĂ€rkningsvĂ€rda förbĂ€ttringar över sin föregĂ„ngare. Galaxy View 2, som beskrivs som en “4G LTE-ansluten mobil-TV” och “storbildsplatta”, syftar till att erbjuda en massiv skĂ€rm med en förbĂ€ttrad bĂ€rbarhetsfaktor jĂ€mfört med en bĂ€rbar dator. Naturligtvis finns det inget officiellt meddelande om enheten Ă€nnu frĂ„n Samsungs sida. Kolla in videon nedan:

Samsung Galaxy View 2 specifikationer

För att komma ihÄg, den ursprungliga Galaxy View packade en massiv 18,4-tums skÀrm. Med Galaxy View 2 har Samsung krympt storleken ner till 17,3 tum, vilket borde förbÀttra bÀrbarheten. SkÀrmen pÄ surfplattan med stor skÀrm levereras med full HD-upplösning. View 2 kan anvÀndas med en kickstand i ett tÀltlÀge eller som en surfplatta ocksÄ. Enheten kör Android och levereras med 64 GB inbyggt lagringsutrymme, som kan utökas upp till 400 GB via ett microSD-kort. Det finns ett 12.000 mAh batteri för att driva enheten hela dagen.

galaxy_view_2_storyÄven om AT&T inte nĂ€mner detaljer om processorn och mĂ€ngden minne som Ă€r förpackat i Galaxy View 2, visade en tidigare Geekbench-lista att surfplattan kommer med Exynos 7885 SoC, ihop med 3 GB RAM. Intressant nog innehĂ„ller Galaxy View 2 Ă€ven fyrhögtalare med Dolby Atmos-stöd för den förbĂ€ttrade multimediavisningsupplevelsen. Galaxy View kommer ocksĂ„ med ett dedikerat TV-lĂ€ge som tillĂ„ter anvĂ€ndare att fĂ„ tillgĂ„ng till DirecTV Now, AT & T: s online-TV-streamingtjĂ€nst.

Samsung Galaxy View 2 pris och tillgÀnglighet

TyvÀrr har AT&T Ànnu inte meddelat pris- och tillgÀnglighetsuppgifterna för Galaxy View 2. Eftersom produkten officiellt har tillkÀnnagivits bör vi snart fÄ information om priser och tillgÀnglighet.