Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Buds, Galaxy Fit tillkännagavs vid lanseringsevenemanget Galaxy S10

Samsung Galaxy Watch Active Buds Fit e

‚ÄúSamsung Galaxy Watch Active, Galaxy Buds, och Galaxy Fit och Fit e √§r prisv√§rda tillbeh√∂r som kommer att f√∂lja med premium Galaxy S10-serien smartphones‚ÄĚ

Medan Galaxy S10-serien och den vikbara telefonen Galaxy Fold slog rampljuset vid dagens Unpacked-evenemang, lanserade Samsung också en massa tillbehör som åtföljer sina nya telefoner. De nya tillbehören från märket inkluderar Galaxy Watch Active smartwatch, Galaxy Buds öronsnäckor och Galaxy Fit och Fit e fitnessspårare.

Samsung Galaxy Watch Active Buds Fit e

Samsung Galaxy Watch Aktiv

Till att b√∂rja med √§r Galaxy Watch Active en smartklocka med en 1,1-tums AMOLED (360 x 360 pixlar) cirkul√§r alltid p√•-sk√§rm med Gorilla Glass 3-skydd. √Ąven om den inte har den roterande ramen som tidigare har varit en del av Samsungs smartklockor, har den tv√• knappar p√• h√∂ger sida f√∂r kontroller. Den drivs av programvaran Tizen 4.0 och fungerar med b√•de Android- och iOS-enheter och anv√§nder Bluetooth 4.2 f√∂r parning.

Den nya Galaxy Watch Active kan övervaka användarnas blodtryck, vilket kan spåras med My BP Lab-appen. Den har också en pulsmätare, stressspårare och förmågan att automatiskt upptäcka när du springer, cyklar, ror. Användare kan manuellt delta i mer än 39 aktiviteter, ställa in dagliga mål och övervaka deras framsteg. Den kan styras med Bixby röstkommandon och fungerar med tredjepartsappar som Under Armour, Spotify, Strava etc.

Samsung Galaxy Watch Aktiv

Den levereras med ett 20 mm klockarmband och användarna kan enkelt byta bandet för att anpassa klockan. Den drivs av en 1,15 GHz dubbelkärnig Exynos 9110 SoC, med 768 MB RAM och 4 GB lagring. Galaxy Watch Active har 5ATM-betyg för att överleva i vatten upp till 50 meter i upp till 30 minuter samt IP68-betyg, tillsammans med militär MIL-STD-810G-certifiering för hållbarhet. Slutligen stöder den WPC-baserad trådlös laddning, NFC, A-GPS, GLONASS och Wi-Fi b / g / n. Den kommer i silver-, svart-, havsgrön- och rosaguldfärger och enligt uppgift säljs den 8 mars till ett pris av $ 199,99 (cirka 14 400 Rs) i USA. förbeställningar sägs börja börja idag i landet.

Samsung Galaxy Buds

Prissatta till $ 129,99 (ungef√§r 9 200 Rs), Samsung Galaxy Buds √§r tr√•dl√∂sa √∂ronproppar som √§r inst√§llda av AKG. Funktionen Enhanced Ambient Sound till√•ter anv√§ndare att “f√∂rbli medvetna om sin milj√∂” √§ven n√§r de tar ett telefonsamtal eller lyssnar p√• musik. P√• grund av den adaptiva dubbla mikrofonen levereras anv√§ndarnas r√∂st tydligt via de inre och yttre mikrofonerna i varje √∂ronpropp. P√• Samsung Galaxy-enheter kan de ocks√• aktivera Bixby.

Samsung Galaxy Buds

De nya Samsung Galaxy Buds har ett 58mAh-batteri i varje öronsnäckor, och företaget hävdar upp till sex timmars ljudströmning på Bluetooth (v5.0). Laddningsfodralet har ytterligare 252 mAh, vilket sägs ge sju timmars batteritid till öronsnäckorna. Samsung säger att en 15-minuters laddning ger öronsnäckorna batteritid på 1,7 timmar. Bortsett från detta kan paret laddas med Samsung Galaxy S10s omvända trådlösa laddningsfunktion. De kan köpas i färg, svart, vitt och gult.

Samsung Galaxy Fit och Fit e

Samsung Galaxy Fit och Fit e – Samsung h√§vdar – √§r vardagliga fitness b√§rbara f√∂r alla. Enheterna liknar de flesta andra fitnessband d√§r ute. De erbjuder “intuitiv” sp√•rning f√∂r din promenad, spring, cykel, rodd, hopp och andra aktiviteter. Anv√§ndare av Galaxy Fit och Fit e kan ocks√• v√§lja mer √§n 90 olika aktiviteter manuellt i Samsung Health-appen p√• din smartphone. Kl√§derna har ocks√• “f√∂rb√§ttrad” s√∂mnanalys och smart stresshantering som g√∂r att du kan √∂vervaka ditt v√§lbefinnande n√§r som helst p√• dygnet.

Galaxy Fit har en 0,95-tums AMOLED-skärm i färg med en upplösning på 120 x 240 pixlar, medan Galaxy Fit e har en 0,74-tums PMOLED-skärm med en upplösning på 64 x 128 pixlar. Båda enheterna är förinstallerade med Realtime OS och är kompatibla med smartphones som kör Android 5.0 eller senare och iOS 9.0 eller senare. Bärarna erbjuder också MIL-STD 810G hållbarhet och är vattentålig upp till 50 meter (5ATM-klassning).

Samsung Galaxy Fit E

På prestanda- och batterifronten vaggar Galaxy Fit MCU Cortex M33F 96MHz + MO 16MHz och 120mAh batteri med trådlös NFC-laddning. Fit e levereras däremot med MCU Cortex MO 96MHz och 70mAh batteri som stöder Pogo-laddning. Andra funktioner inkluderar BLE-anslutning och sensorer som HRM, Accelerometer och Gyroscope (endast på Galaxy Fit).

När det gäller priset, vi bara att Galaxy Fit kommer att sälja till $ 99 (~ Rs 7000), det kommer inte att vara tillgängligt förrän i våras. Det finns inga detaljer om Galaxy Fit e just nu.