Samsung Galaxy Watch Active har 1,3-tums skÀrm, 230 mAh batteri

Samsung Galaxy Watch Active har 1,3-tums skÀrm, 230 mAh batteri

”Galaxy Watch Active Ă€r namnet pĂ„ Samsungs kommande Gear Sport-eftertrĂ€dare och kan tillkĂ€nnages tillsammans med Galaxy S10”

IgÄr fick vi reda pÄ att Samsungs kommande Gear Sport-eftertrÀdare faktiskt skulle kallas Galaxy Watch Active. Förra mÄnaden föreslog en rapport att klockan skulle kallas Galaxy Watch Sport, men sÄ Àr inte fallet lÀngre. En ny lÀcka har nu avslöjat smartwatchens specifikationer tillsammans med nÄgra logotyper som bekrÀftar namnet. Samsung presenterade den nya serien Galaxy Watch (recension) vid sidan av Galaxy Note 9 förra Äret och kommer sannolikt att lansera den aktiva varianten under Galaxy S10-evenemanget den 20 februari.

galaxklocka aktiv

Den senaste lĂ€ckan avslöjar alla specifikationer för Galaxy Watch Active. Smartwatchen kommer att ha en nĂ„got större 1,3-tums AMOLED-skĂ€rm jĂ€mfört med Gear Sport. Den drivs av en nyare Exynos 9110-chipset och kör Tizen OS version 4.0.0.3. Klockan har kodnamnet ‘Pulse’ och modellnummer SM-R500.

En av varianterna kommer med ett 230 mAh batteri, vilket Àr ganska litet jÀmfört med standard Galaxy Watch. 230 mAh-batteriet kan dock finnas pÄ den mindre versionen av Watch Active. En variant med en större urtavla kan rymma ett större batteri. Bortsett frÄn det kommer smartklockan att ha NFC, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.2, pulsmÀtare, blodtrycksmÀtare, en högtalare, LTE-stöd i en av modellerna och stöd för snabb laddning.

Alla dessa specifikationer avslöjades frÄn en firmwarefil som pÄstÄs tillhöra den kommande smartwatchen. Vi fÄr veta mer information om priser och tillgÀnglighet nÀr Samsung gör klockan officiell.

Vi har redan sett bilderna pÄ Galaxy Watch Active och det ser ganska annorlunda ut Àn Samsungs smartklockor. För det första har Samsung beslutat att ta bort den ikoniska roterande ratten, som ocksÄ fungerade som ett sÀtt att navigera runt klockan. IstÀllet kommer den nya Active-varianten att ha en enkel cirkulÀr design. Med de lÀckta specifikationerna har företaget inte heller förbÀttrat hÄrdvaran. Ja, Watch Active levereras med en nyare processor, men det Àr ganska mycket det.