Samsung Galaxy Watch Active nya renderar Äterigen fÀrger och design

Samsung Galaxy Sport Active

“Renderna upprepar borttagningen av den roterande ramen och visar tre fĂ€rgalternativ.”

Tillbaka i början av januari bröt nyheter om en ny Galaxy smartwatch med kodnamnet “Pulse” ut. Enligt lĂ€ckta renderingar och info kunde smartklockan kallas Galaxy Sport och skulle komma i fĂ€rgalternativ i svart, silver, grönt och rosa guld. Vi delade ocksĂ„ nĂ„gra exklusiva bilder av klockan förra mĂ„naden. Sedan dess har nya rapporter föreslagit att klockan skulle kunna kallas Galaxy Watch Active. Idag har fler bilder av samma tillbehör lĂ€ckt ut och belyser dess design och fĂ€rger.

Samsung Galaxy Sport Active

Som framgÄr av bilderna, publicerade av Tiger Mobiles, designen liknar mer eller mindre det som avslöjades tidigare av @OnLeaks i hans fabriksbaserade renderingar. Det finns dock en mÀrkbar stor ram pÄ smartwatchen i denna render medan den tidigare inte visade det tydligt pÄ grund av dess vita och svarta natur. Tidigare har föreslagit att smartwatchen kommer att köra Tizen OS och kommer att styras av knappar placerade pÄ höger sida medan du tar bort den praktiska roterande ramen pÄ vissa nuvarande modeller. Dessutom kan klockan ocksÄ komma med Bixby PÄminnelser och inbyggt 4 GB lagringsutrymme. Det finns ocksÄ stöd för Bluetooth, NFC och Wi-Fi.

Galaxy Watch Active har ocksÄ klarat en mÀngd certifieringar inklusive EEG i Ryssland, och Ànnu viktigare, FCC i USA. Detta indikerar ocksÄ möjligheten att tillbehöret införs vid Unpacked-evenemanget om nÄgra veckor, Àven om det inte finns nÄgon sÄdan officiell info just nu.

Samsung-Galaxy-Sport-render-feat

Den aktiva taggen med klockan antyder ocksÄ att smartklockan kan vara en del av den mer robusta och hÄllbara serien av klockor som Samsung erbjuder. Dessa klockor har vanligtvis vattentÀtande fitnesscentrerade funktioner förutom de smarta funktionerna. För nÀrvarande Àr detta den information vi har, men vi kan Ätminstone hoppas att höra mer om produkten vid Galaxy Unpacked-evenemanget den 20 februari.