Samsung Galaxy Watch Aktiv i bilder

Samsung Galaxy Watch Aktiv i bilder

“Galaxy Watch Active ser ganska snygg ut och har massor av funktioner”

Samsung startade sitt Unpacked 2019-evenemang i San Francisco med en detaljerad teaser av sin hopfÀllbara smartphone, passande kallad Galaxy Fold. Enhetsdemovideoen drog en hel del oohs och aahs frÄn publiken, varefter de fick festa sina ögon pÄ den nya S10-flaggskeppsfamiljen. PÄ scenen presenterades ocksÄ en massa nya bÀrbara datorer, inklusive den snygga Galaxy Watch Active, som i grunden Àr en fitnessorienterad smartklocka. LÄt oss titta nÀrmare pÄ det nya bÀrbara.

Samsung-Galaxy-Watch-Active-29

Galaxy Watch Active kommer att finnas i olika fÀrger (silver, svart, rosaguld och havsgrönt) och kommer med ett 40 mm cirkulÀrt fodral som ser ganska minimalistiskt ut. I kombination med ett matchande gummiband ser den lÀtta klockan mer elegant ut Àn sportig om du frÄgar oss, men 20mm-banden Àr utbytbara sÄ att du kan Àndra utseendet enligt dina önskemÄl. TvÄ knappar till höger hjÀlper till med menynavigering och Ätkomst till klockfunktioner.

Samsung-Galaxy-Watch-Active-23

AMOLED-skĂ€rmen i 360 x 360-fĂ€rger Ă€r pekfunktionell och ser vacker ut och kommer i lager med Corning Gorilla Glass 3. NĂ€r det gĂ€ller specifikationerna drivs klockan av en Exynos 9110-dual-core 1,15 GHz-processor och har 768 MB RAM och 4 GB intern lagring. För anslutning finns Bluetooth 4.2, Wi-Fi, NFC och GPS, och sensorerna inkluderar en accelerometer, gyroskop, barometer, pulsmĂ€tare och en omgivande ljussensor. 230 mAh-batteriet kan pressas upp trĂ„dlöst, och om du Ă€r den stolta Ă€garen till en Galaxy S10-serie, kan du till och med ladda Watch Active med din telefon … allt tack vare den omvĂ€nda trĂ„dlösa laddningsfunktionen som de nya telefonerna erbjuder . Galaxy Watch Active Ă€r IP68-klassad och kan ocksĂ„ tas för att simma. Dessutom överensstĂ€mmer det till och med MIL-STD-810G-standarderna för hĂ„llbarhet.

Samsung-Galaxy-Watch-Active-24

Galaxy Watch Active kör Wizen-baserade Wearable OS 4.0 och har massor av trÀningsfunktioner. Enheten kan övervaka fysisk aktivitet, sömn, stress och enligt Samsung tar en helhetssyn för att övervaka din hÀlsa. Det kan automatiskt upptÀcka trÀning och stöder ocksÄ manuell inmatning för aktiviteter för dig att stÀlla in dina mÄl och övervaka framsteg. Tack vare en app som utvecklats av University of California, San Francisco, kan Watch Active till och med övervaka blodtrycket. Stresstracker hjÀlper till att hÄlla dina stressnivÄer i schack, en praktisk funktion som har gett de superhektiska scheman som mÄnga av oss har idag. Det finns ocksÄ stöd för appar frÄn tredje part, inklusive Under Armour, Spotify och Strava, och med Bixby röstinmatning kan du ringa samtal eller skicka meddelanden med bara din röst.

Samsung-Galaxy-Watch-Active-22

Uppenbarligen finns det mycket att erbjuda hÀr, och vi kan garantera att Watch Active ser ganska snygg ut, erbjuder smidig menynavigering och verkar vara tillrÀckligt lÀtt för att anvÀndas under lÀngre tid utan att orsaka trötthet. Inga nyheter Ànnu om sin prissÀttning eller tillgÀngligt i Indien, men vi vet att Galaxy S10-serien snart nÄr vÄra strÀnder, och förhoppningsvis kommer Samsung att ta med Watch Active till landet samtidigt. Under tiden, hÀr Àr nÄgra fler bilder av det nya bÀrbara som du kan njuta av.

Samsung Galaxy Watch Aktiv