Samsung Galaxy Watch eftertrÀdare kan komma i en 5G-variant: rapport

Samsung Galaxy Watch eftertrÀdare kan komma i en 5G-variant: rapport

“Galaxy Watchs uppföljning sĂ€gs komma i tre modeller – Wi-Fi, Wi-Fi + LTE och 5G”

Samsung jobbar enligt uppgift eftertrĂ€daren till 2018 Galaxy Watch smartwatch. Enligt en rapport frĂ„n SamMobile, Galaxy Watchs uppföljning kommer i tvĂ„ varianter – en med Wi-Fi och en annan med Wi-Fi + LTE-stöd. Den förra sĂ€gs ha modellnumren SM-R820 och SM-R830, medan den senare kommer i modellnummer SM-R825 och SM-R835.

Rapporten av SamMobile, föreslĂ„r att Samsung kan lansera en 5G-variant av Galaxy Watch-eftertrĂ€daren i USA, som kommer att ha modellnumren SM-R827 och SM-R837. Rapporten indikerar att nĂ€sta generations smartklocka frĂ„n varumĂ€rket skulle kunna kallas Galaxy Watch 2. Den bĂ€rbara produkten Ă€r tippad för att komma i tre fĂ€rgalternativ – svart, silver och guld – Ă€ven om rapporten nĂ€mner att fler fĂ€rger kan finnas tillgĂ€ngliga dĂ„ av lanseringen. Precis som sin föregĂ„ngare sĂ€gs den kommande smartwatchen ocksĂ„ erbjuda 4 GB lagringsutrymme. Det finns dock ingen information Ă€nnu om skĂ€rmstorlekarna pĂ„ Galaxy Watch 2; att komma ihĂ„g, dess föregĂ„ngare kom med 42mm och 46mm visningsalternativ.

För nÀrvarande finns det ingen information om prissÀttning eller tillgÀnglighet för Samsung Galaxy Watch eftertrÀdare för tillfÀllet. Den nuvarande Galaxy Watch sÀljs till Rs 24,990 för 42mm-varianten och Rs 29,990 för 46mm-modellen. Företaget förvÀntas avslöja nÀsta generations Galaxy Watch tillsammans med Galaxy Note10. VarumÀrket introducerade den ursprungliga Galaxy Watch tillsammans med Galaxy Note9 i augusti förra Äret.