Samsung Galaxy Xcover 4S-pris, juni-utgÄvan tippad i e-handelslistan

Samsung Galaxy Xcover 4S-pris, juni-utgÄvan tippad i e-handelslistan

“Xcover 4S förvĂ€ntas vara ogenomtrĂ€nglig för vatten, damm, extrema temperaturer och stötar tack vare MIL-STD 810G-betyg”

Samsung planerar enligt uppgift att lansera en ny robust smartphone under sin Xcover-serie. Den kommande handenheten kommer enligt uppgift att kallas Samsung Galaxy Xcover 4S och telefonen har dykt upp pÄ en hollÀndsk e-handelsportal. Enheten kommer som en eftertrÀdare till Galaxy Xcover 4, som lanserades för mer Àn tvÄ Är sedan.

Samsung Xcover 4S ÄterförsÀljarlista

E-tailers notering för Samsung Xcover 4S, först upptĂ€ckt av GalaxyClub, föreslĂ„r att telefonen kommer att ha ett försĂ€ljningspris pĂ„ 249 € (~ 19 500 Rs). För att komma ihĂ„g lanserades Xcover 4 för € 259 (~ Rs 20.000). Dessutom föreslĂ„r Ă„terförsĂ€ljaren att den nya Xcover-modellen kommer att finnas i lager i början av juni. De GalaxyClub rapporten sĂ€ger att handenheten initialt kommer att slĂ€ppas i NederlĂ€nderna och Belgien.

Xcover 4S sÀgs starta Android 9 Pie ur lÄdan. Precis som sin föregÄngare förvÀntas det nya Xcover-erbjudandet ocksÄ prata med MIL-STD 810G-betyg, vilket gör det ogenomtrÀngligt för vatten, damm, extrema temperaturer och stötar. Vi kan ocksÄ spekulera i att Xcover 4 kommer att ha fysiska knappar för navigering och en mycket kÀnslig skÀrm som kan manövreras Àven nÀr du bÀr handskar. TyvÀrr finns inga andra detaljer om telefonen för nÀrvarande.

Samsung Xcover 4Samsung Xcover 4

Prata om den tvÄ Är gamla Xcover 4, telefonen kom med en kompakt 4,99-tums HD-skÀrm. Handenheten drivs av en 1,4 GHz fyrkÀrnig Exynos 7570-processor, med hjÀlp av magra 2 GB RAM, Ätminstone för nuvarande standarder. Enheten har 16 GB inbyggt lagringsutrymme, vilket kan ökas ytterligare genom att sÀtta i ett microSD-kort. NÀr det gÀller de andra funktionerna erbjuder Xcover 4 en 13-megapixel primÀrskjutare pÄ baksidan och en 5-megapixel selfie snapper pÄ framsidan. Anslutningsalternativen inkluderar 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS med GLONASS och NFC. Ett 2 800 mAh batteri kompletterar listan med specifikationer.