Samsung Galaxy Xcover 4s robusta smartphone blir officiell

Samsung Galaxy Xcover 4s FB

“Samsung Galaxy Xcover 4s Ă€r byggd för att klara tuffa miljöer och extremt missbruk”

Samsung har Àntligen lagt till en ny modell till sin Galaxy Xcover-serie efter mycket lÄng tid. Den senaste medlemmen i serien Àr Samsung Galaxy Xcover 4s och har kommit som eftertrÀdare till Galaxy Xcover 4, som lanserades redan 2017. Den nya Samsung Galaxy Xcover 4s Àr nÀstan identisk med sin föregÄngare nÀr det gÀller design men Àr packad med lite bÀttre specifikationer.

Samsung Galaxy Xcover 4s FB

Samsung Galaxy Xcover 4s pris, specifikationer

Samsung Galaxy Xcover 4s-priset har stĂ€llts till 299 € (23 500 Rs); den kommer initialt att sĂ€ljas i Italien frĂ„n och med nĂ€sta mĂ„nad. Dess största höjdpunkt i Galaxy Xcover 4s Ă€r dess robusta design, som Ă€r byggd för att klara tuffa miljöer. Telefonen har IP68-klassificering för vatten- och dammbestĂ€ndighet och militĂ€r standardkompatibel byggnad. Handenheten ska kunna klara droppar, stötar och extrema temperaturer utan problem. Enheten har ocksĂ„ tre hĂ„rdvaruknappar under skĂ€rmen för att gĂ„ hem, tillbaka och senaste appar.

NÀr det gÀller internt har Galaxy Xcover 4s en kompakt 5-tums TFT-panel med en upplösning pÄ 720 x 1 280 pixlar och det traditionella bildförhÄllandet 16: 9. Smarttelefonen drivs av en 1,6 GHz-oktakÀrnig Exynos 7885-processor, med hjÀlp av 3 GB RAM, 32 GB lagring och microSD-kortstöd upp till 512 GB. MjukvarumÀssigt startar handenheten Android 9 Pie out-of-the-box. PÄ baksidan har telefonen en 16-megapixelkamera med en blÀndare pÄ f / 1.7 och en LED-blixt; fram Àr en 5-megapixel f / 2.2-lins. Ett 2 800 mAh batteri hÄller enheten igÄng.

[Previous Story]iOS 13 beta-tips pÄ USB Type-C-port pÄ iPhones frÄn 2019

[Next Story]Google Pixel 4-renderingar avslöjar iPhone XI-liknande design, flera bakre kamerasensorer