Samsung Galaxy Xcover 5 upptÀckt vid FCC, Geekbench

Samsung Galaxy Xcover 5 upptÀckt vid FCC, Geekbench

“Modellnumret SM-G398F som ses pĂ„ FCC liknar förra Ă„rets Xcover 4-modell”

Samsungs robusta telefoner sÀljs under Xcover moniker och den senaste var Xcover 4 tillbaka i april 2017. Men det ser ut som att chaebol har planer pÄ att uppgradera serien efter lÄng tid. Samsung Galaxy Xcover 5 har enligt uppgift dykt upp pÄ FCC-portalen och Geekbench ocksÄ, vilket signalerar att lanseringen kan vara nÀra.

Modellnumret pÄ handenheten SM-G398FN / DS har nyligen dykt upp pÄ FCC och den hÀr modellen kommer sannolikt att vara Xcover 5. Batteriet Àr sannolikt detsamma som den tidigare generationens modell, som Àr 2800 mAh eftersom FCC-arkiveringen nÀmnde en 10,78 Wh-batteri vid 3,85 volt. Men det Àr ganska mycket för FCC-dokumenten. Eftersom listan inte uttryckligen anger modellnumret för Xcover, skulle vi vara försiktiga med att dra slutsatser. Xcover 4s modellnummer var dock SM-G390F vilket liknar den hÀr modellen hÀr.

galax-xcover-geekbÀnk

NÀr det gÀller Geekbench-registret visade benchmarkingportalen samma modellnummer som nÀmnts ovan och det avslöjar en oktakÀrnig processor ihop med 3 GB RAM. Det kör Android Pie. Processorn Àr sannolikt Exynos 7885 och detta har varit den första upptÀckten av handenheten pÄ riktmÀrkesplattformen. Det Àr ocksÄ vÀrt att notera att det kan lanseras under en Galaxy Xcover 4s moniker som bevittnades hos den hollÀndska ÄterförsÀljaren Centralpoint med samma modellnummer SM-G398. Som sagt, det finns ingen officiell information om handenhetens slÀpp frÄn och med nu.

Galaxy Xcover-serien kommer vanligtvis med en robust design och starka metallhöljen över chassit. Den har IP68-certifierade och MI-STD-810G-betyg som gör den till en tuff telefon som kan överleva sÀmre vÀderförhÄllanden.

[Previous Story]Vad betyder det amerikanska förbudet för Huawei, och Ànnu viktigare, för indiska smarttelefonköpare

[Next Story]Dell Alienware Area-51m recension: ett spelbord i en bÀrbar dator