Samsung-hopfÀllbara telefonrender lÀcker pÄstÄs före kvÀllens lansering

Samsung Galaxy Fold var inte redo för lansering och företaget rusade med det, medger vd DJ Koh

“Samsung Galaxy Fold har en stor 7,3-tums skĂ€rm pĂ„ insidan och en 4,6-tums extern skĂ€rm”

Samsung Ă€r redo att avslöja sin nĂ€sta vĂ„g av flaggskeppssmartphones – Galaxy S10, Galaxy S10e och Galaxy S10 Plus vid sitt Unpacked-evenemang. Lanseringsevenemanget Ă€r planerat att hĂ„llas senare ikvĂ€ll i San Francisco och förvĂ€ntas ocksĂ„ bevittna lanseringen av varumĂ€rkets hopfĂ€llbara smartphone – Galaxy Fold. Medan vi har sett mĂ„nga lĂ€ckor och rykten tidigare har det faktiska utseendet pĂ„ handenheten förblivit höljt av mysterium. Fram till nu Ă€r det. Ett par renderar av lite kĂ€nd tysk webbplats MobiFlip har dykt upp online, vilket ger oss en glimt av den kommande smarttelefonen.

Samsung Galaxy Fold

Den första renderingen av smarttelefonen ger oss en uppfattning om hur vikningen av Galaxy Fold fungerar. Vi kan se att den kommande smarttelefonen kommer att öppnas som en bok med en stor surfplatta i mitten. Vi kan ocksÄ se smarttelefonen med USB Type-C-port och högtalargaller lÀngst ner. Den andra renderingen ger oss en nÀrbild av den interna skÀrmen. Den intressanta delen Àr vinkelutskÀrningen lÀngst upp till höger för att rymma kamerorna. UtskÀrningen verkar ocksÄ rymma en modul med dubbla kameror med plats för sensorer.

Samsung Galaxy Fold LĂ€ckage

Vikstilen Àr naturligtvis inte en överraskning eftersom den visades i prototypen som visades vid Samsung Developer Conference i november. Företaget hade ocksÄ bekrÀftat att den interna skÀrmen pÄ Galaxy Fold kommer att mÀta 7,3 tum, medan den yttre kommer att mÀta 4,6 tum. Smarttelefonens prestanda kommer sannolikt att drivas av Snapdragon 855 eller Exynos 9820-chipset (beroende pÄ marknad). Chipsetet spekuleras vidare i att Ätföljas av 8 GB RAM och 128 GB lagring. De dubbla kamerorna pÄ baksidan förvÀntas vara ett par 12-megapixelspelare. Slutligen spekuleras Galaxy Fold att drivas av ett jÀttestort 6 200 mAh batteri.

Vi skulle inte behöva vÀnta för lÀnge för att fÄ veta exakta detaljer om den kommande smarttelefonen eftersom lanseringen bara Àr nÄgra timmar borta. HÄll dig uppdaterad 91mobiler för att fÄ den senaste uppdateringen direkt frÄn San Francisco.

[Previous Story]Google skulle enligt uppgift avslöja prenumerationen pÄ spelströmning den 19 mars

[Next Story]Kabinettet godkÀnner National Electronics Policy 2019 inriktad pÄ produktion av en miljard mobiltelefoner i Indien