Samsung HW-Q70R och HW-Q60R soundbars med Dolby Atmos tillkännagavs

Samsung HW-Q70R and HW-Q60R Soundbars

“Samsung HW-Q70R och HW-Q60R soundbars √§r optimerade f√∂r QLED-TV-apparater med Dolby Atmos och DTS: X 360-graders surroundljudteknik.”

Samsung har lanserat HW-Q70R och HW-Q60R soundbars. Dessa nyhets Q-seriens ljudf√§lt v√§xlar automatiskt till ‘Adaptivt ljudl√§ge’ n√§r de √§r anslutna till Samsungs QLED-TV. De analyserar ocks√• inneh√•llet som spelas p√• TV: n och justerar perfekta ljudinst√§llningar. Dessa nya soundbars √§r utvecklade i samarbete med Harman Kardon.

Samsung HW-Q70R och HW-Q60R Soundbars

HW-Q70R och HW-Q60R soundbars packar också Samsungs patenterade Acoustic Beam-teknik som använder en rad hål i högtalaren för att skapa ett mer dynamiskt och panoramiskt ljudlandskap. Samsung hävdar att detta kommer att nå varje hörn av rummet genom ett brett ljudlandskap och med fullt ljud. Användare kan också ansluta ljudfältet till sin smartphone via Bluetooth. Soundbarsna är också utrustade med Dolby Atmos och DTS: X 360-graders surroundljudteknik. HW-Q70R soundbar har bara 2,3 tum höjd för bättre positionering med QLED-TV-apparater.

Jongsuk Chu, vice vd f√∂r Visual Display Business, Samsung Electronics, sade: ‚ÄĚGenom Adaptive Sound, som f√∂rst√•r ljudet och optimerar det enligt scenen, kan lyssnare njuta av √§nnu mer realistiskt ljud f√∂r alla genrer av inneh√•llet. De nya soundbarsna i Q-serien har ljudkvalitet som har blivit vitaliserad av experter och har design som erbjuder en tilltalande hemestetik f√∂r att skapa en b√§ttre hemmabioupplevelse f√∂r v√•ra kunder. ‚ÄĚ

Samsungs nya soundbars kommer att finnas tillgängliga från och med april. Men det finns inga detaljer om prissättning och tillgänglighet på andra marknader inklusive Indien just nu.

[Previous Story]Android Q beta håller bra mot Android Pie, Oreo och Nougat i hastighetstest

[Next Story]Samsung utfärdar intäktsvarning för första kvartalet 2019 över avmattning i iPhone-försäljningen