Samsung insider retar ‘underbara’ Galaxy S10 avslutar som ingenting vi nĂ„gonsin har sett förut

Informationen kring Samsungs nĂ€sta generations flaggskepp Galaxy S-telefoner har lĂ€ckt ut sĂ„ lĂ€nge att det börjar kĂ€nnas som att de aldrig kommer att lanseras. Tack och lov nĂ€rmar sig Samsungs Galaxy S10-utgivningsdatum snabbt. Den nya Galaxy S10-serien förvĂ€ntas debutera inför Ă„rets Ă„rliga Mobile World Congress-mĂ€ssa i Barcelona, ​​Spanien. Om rykten gĂ„r ut kommer tre eller fyra olika versioner av telefonen att presenteras initialt, och sedan kommer en femte version som i princip kan ses som en “super Galaxy S10” senare under Ă„ret med en Ă€nnu större skĂ€rm och kompatibilitet med nya 5G-nĂ€tverk. LĂ„t oss dock inte gĂ„ före oss sjĂ€lva, för det finns nog att bli upphetsad med Samsungs första sats av nya Galaxy S10-telefoner.

Efter ett fruktansvÀrt trÄkigt Är för Samsungs flaggskeppstelefoner 2018 kommer företaget att vÀnda saker och ting under 2019 med nÄgra av de mest spÀnnande nya smartphones vi har sett pÄ ganska lÄng tid. Galaxy S10-serien kommer att ha en ny helskÀrmsdesign med mycket mindre ramar Àn Galaxy S8 och S9, och den nya designen kommer att uppnÄs utan att anvÀnda iPhone X: s hack som hardcore Android-fans hatar sÄ mycket. Men Samsungs nya kamera-i-display-teknik Àr uppenbarligen inte det enda spÀnnande nya designelementet som Galaxy S10-Àgare kommer att njuta av.

NÀr det gÀller telefonernas övergripande utseende kommer Samsungs nya Galaxy S10-serie att se ut som Galaxy S8 och Galaxy S9. Telefonerna har böjda glaskanter pÄ framsidan och baksidan tillsammans med aluminium inklÀmda mellan dem. Ett kamerakluster kommer att vara centralt belÀget i det övre-mellersta omrÄdet pÄ baksidan av telefonerna, vilket Àr fallet pÄ förra Ärets modeller. Den största förÀndringen kommer att vara den nya skÀrmdesignen, som har ett hÄl som skÀrs ut frÄn skÀrmen för selfie-kameran. PÄ sÄ sÀtt kan Samsung krympa ner ramarna ovanför och under skÀrmen utan att behöva lÀgga till en fruktad skÄra högst upp pÄ skÀrmen.

Men den nya kamerans placering framÄt och mindre ramar Àr inte de enda stora designÀndringarna i Är.

NÄgra andra stora designförÀndringar kommer att introduceras pÄ Ärets Galaxy S10-telefoner. För det första finns det ingen fingeravtryckssensor pÄ baksidan av telefonen. Nej, Samsung kommer inte att kopiera Apple och byta uteslutande till en ansiktsskanningslösning. IstÀllet kommer Galaxy S10 att ha en ultraljud fingeravtryckssensor inbÀddad under skÀrmen. PÄ det hÀr sÀttet kan anvÀndaren helt enkelt peka pÄ skÀrmen nÀra botten och hans eller hennes identitet kommer att verifieras.

Vi har kÀnt till den hÀr stora designförÀndringen ganska lÀnge tack vare lÀckor, men det finns en annan snygg förÀndring som vi bara har lÀrt oss om. Kolla in följande inlÀgg pÄ Twitter frÄn Ice Universe, som för nÀrvarande Àr den mest produktiva och exakta Samsung-insidern:

Samsung S10-serien anvÀnder inte en gradientfÀrgsdesign, utan en mer underbar och glÀnsande enfÀrgad fÀrg. Hittills uttrycker inte alla renderingar korrekt sin fÀrg. pic.twitter.com/mDMgjTMBQL

– Isuniversum (@UniverseIce) 3 januari 2019

SmartphoneanvĂ€ndare i USA kanske inte Ă€r sĂ„ bekanta med “gradientfĂ€rgdesignen” som Ice Universe nĂ€mner, men det Ă€r en enorm trend i Kina just nu. Det Ă€r ocksĂ„ ganska fantastiskt. IstĂ€llet för att anvĂ€nda solida fĂ€rger som de flesta telefoner har vissa nya smartphones ett fĂ€rgschema som bleknar frĂ„n en fĂ€rg till en annan pĂ„ baksidan av telefonen. HĂ€r Ă€r ett exempel:

Det Àr den nya Huawei Mate 20 Pro, som inte Àr tillgÀnglig frÄn nÄgra trÄdlösa operatörer i USA. Om du vill ha en mÄste du köpa den pÄ Amazon. Som du kan se pÄ bilden ovan bleknar fÀrgen pÄ baksidan frÄn svart lÀngst ner till en djuplila och sedan till blÄ. Det ser positivt ut i verkligheten, men Samsung kan ha nÄgot Ànnu bÀttre i butiken.

Detaljerna Ă€r fĂ„ och lĂ„ngt ifrĂ„n just nu. Faktum Ă€r att den enda informationen vi har Ă€r det vaga uttalandet i Ice Universes tweet. Samsungs nya Galaxy S10 kommer att ha en design som anvĂ€nder “en mer vacker och glĂ€nsande fast fĂ€rg.” Men med tanke pĂ„ hur mycket Samsung hĂ€ller i sin tioĂ„rsdag Galaxy S-telefoner, och med tanke pĂ„ hur noggranna Ice Universe Ă€r, Ă€r vĂ„ra förvĂ€ntningar nu högre Ă€n nĂ„gonsin.