Samsung kanske bara av misstag har bekrÀftat lanseringsdatumet för Galaxy S20

Samsungs Galaxy S20-prissÀttning i USA lÀckte Àntligen ut, och det Àr chockerande

Det finns praktiskt taget inget kvar att lÀcka ut nÀr det gÀller Samsungs kommande smartphones. Vi vet hur de kommer att se ut, vi vet hur snabbt de kommer att vara och vi Àr ganska sÀkra pÄ att vi vet hur mycket de kommer att kosta. Till och med lanseringsdatum för Galaxy S20 och Galaxy Z Flip har förekommit i lÀckor, men den hÀr veckan kan Samsung av misstag ha bekrÀftat exakt nÀr Galaxy S20, S20 + och S20 Ultra kommer att börja levereras.

Som noterats av SamMobile, om du besöker Samsungs webbplats kommer du att hĂ€lsas av en teaser för Galaxy Unpacked-evenemanget som Ă€ger rum den 11 februari kl 11 PT / 14:00 ET. Du kommer ocksĂ„ att se en knapp med alternativet att reservera din telefon, vilket helt enkelt Ă€r en pĂ„minnelse för Samsung att skicka ett e-postmeddelande nĂ€r förbestĂ€llningar börjar (förmodligen strax efter hĂ€ndelsen Uppackad). Du kommer att bli ombedd att ange ditt namn, e-postadress, postnummer och val av operatör, vid vilken tidpunkt du kan klicka pĂ„ den stora “RESERVERA” -knappen för att registrera dig för e-postaviseringar.

Detta Àr nÄgot som Samsung har gjort under de senaste telefonutgivningarna, men bokningsprocessen Àr inte vad vi Àr intresserade av. NÀr du vÀl har slutfört processen ser du ett meddelande som det jag fick nedan, vilket avslöjar att jag kommer att fÄ ett e-postmeddelande för att slutföra min förbestÀllning för en leverans den 6 mars:

Detta Àr samma datum som visades pÄ ett bord som sammanstÀllts av Telefonarena tidigare denna mÄnad, och Àven om vi inte var sÀkra pÄ var datumen kom frÄn den tiden, lÀgger denna bekrÀftelse frÄn Samsungs officiella amerikanska webbplats verkligen till stor lÀgsta tillförlitlighet. Vi har svÄrt att förestÀlla oss att Samsung skulle fÄ utgivningsdatumet för sin egen flaggskeppstelefon fel, och datumet stÀmmer överens med tidigare Galaxy S-flaggskeppslanseringar.