Samsung kanske introducerar en mindre Not 10, inspirerad av S10e

Samsung kanske introducerar en mindre Not 10, inspirerad av S10e

“Not-serien kommer att följa i fotspĂ„ren av S-serien, om rapporter frĂ„n Korea ska tros”

Samsung har experimenterat med Galaxy S-linjen ganska mÄnga gÄnger tidigare och lanserat tvÄ och till och med tre modeller i serien. Tidigare var det Lite-modellerna och nu med Galaxy S10 Àr det S10e. Samsung har redan gjort det med sin flaggskepps tablett-serie och debuterar ocksÄ en Tab S5e som sÄ smÄningom kommer att ta sin plats tillsammans med Tab S5. Den koreanska jÀtten har dock aldrig gjort samma sak med anteckningsraden hittills. Det förblir en en-modellserie hela tiden. Men det kan förÀndras i Är, rapporter som kommer in frÄn Korea antydde idag.

Galaxy Note 10 Ă„terges

Enligt rapporten som citerar kÀllor i försörjningskedjan kanske Not 10 inte bara har en ny design utan ocksÄ har tvÄ modeller med en S Pen. Det finns inte mÄnga detaljer i denna rapport Ànnu men det verkar som om framgÄngen för S10e i Europa har tvingat Samsung att avvisa sin anteckningsrad. Det Àr efter lÄng tid som företaget tillkÀnnagav en mindre S10 och det verkar som om mÄnga tycker om storleken och den nya formfaktorn. Galaxy Note 9-serien stÄr för nÀrvarande pÄ 6,4 tum och S10 + Àr ocksÄ den exakta storleken, men Samsung kan vara försiktig med att skjuta storlekstorleken ytterligare eftersom 6,7 tum skulle vara nÀstan surfplattform.

Baserat pÄ tidigare lÀckor och rapporter kan Samsung ocksÄ arbeta med en knapplös design för serien, liknande den som Meizu Zero-koncepttelefonen hade. Detta innebÀr att de traditionella taktila ström- och volymknapparna kan ersÀttas med kapacitiva haptiska. Galaxy Note 10 förvÀntas komma i Är i augusti, föreslÄr flera rapporter. Detta Àr i linje med de senaste lanseringarna eftersom not 9 tillkÀnnagavs tvÄ veckor före IFA 2018 den 6 september.

[Previous Story]PUBG Mobile introducerar Prime- och Prime Plus-prenumerationer för Android och iOS

[Next Story]2019 iPhones kommer med omvÀnd trÄdlös laddning, sÀger Ming-Chi Kuo