Samsung kanske lanserar ett budgetflaggskepp med Snapdragon 855 som är billigare än Galaxy S10e

Samsung kanske lanserar ett budgetflaggskepp med Snapdragon 855 som är billigare än Galaxy S10e

“Samsung Galaxy S10e har flera nedgraderingar jämfört med sina syskon och det ryktade kostnadseffektiva flaggskeppet kommer att behöva kompromissa ytterligare för att spara på kostnaderna”

Samsung på MWC 2019 har lanserat Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10e, Galaxy S10 5G-modellen och Galaxy Fold-smartphones. Enligt en Twitter-användare med namnet Star Universe, sägs nu varumärket arbeta på ett prisvärt flaggskepp som kommer att drivas av Qualcomm Snapdragon 855. Detta kommer att bli en “kostnadseffektiv flaggskeppstelefon” som kommer att prissättas lägre än Galaxy S10e, trots att det finns samma Snapdragon-processor.

Samsung lanserar en kostnadseffektiv flaggskeppstelefon i år, priset kommer att vara lägre än priset på Galaxy S-serien. # Samsung # SamsungS10 # galaxyS10 # GalaxyS10plus #Galaxy pic.twitter.com/mcBwppG7MC

– Star-universum (@TechstarGod) 7 mars 2019

Tyvärr finns inga ytterligare detaljer om smarttelefonen för närvarande. Fram till nu väntades Samsung introducera sex Snapdragon 855-drivna telefoner inklusive Galaxy S10, Galaxy S10 +, Galaxy S10e, den kommande 5G-aktiverade Galaxy S10, Galaxy Fold och Galaxy Note 10. Men med den nya mysterietelefonen, räkningen går nu upp till sju. Samsungs Galaxy S10-serie i år börjar på $ 749 och Rs 55,900 för Galaxy S10e, vilket betyder att det kommande flaggskeppet med samma processor borde kosta lägre än det och inte heller har några snygga nya funktioner som en ultraljudsfingeravtryckssensor i displayen, tredubbla bakre kameror, eller en skärm från kant till kant.

Med Galaxy S10e som redan kompromissar med vissa aspekter kommer detta billigare Samsung-flaggskepp med Snapdragon 855 att urvattnas ytterligare. Det kanske inte packar en AMOLED-skärm som finns i S10-serien, istället för en LCD-panel. RAM- och lagringsalternativ kommer sannolikt också att bli en utmanare för nedgraderingar, liksom glaset. Det är möjligt att det billiga Samsung-flaggskeppet kan packa en fysisk fingeravtryckssensor, som S10e.

Samsung Galaxy S10e 10

Vid denna tidpunkt är dessa detaljer helt enkelt spekulationer och fortfarande ett rykte, särskilt en efter en lite känd tipster, så det föreslås att ta detta med ett saltkorn. Men tanken på att Samsung lanserar ett budgetflaggskepp med en kraftfull Snapdragon 855-processor, trots att vissa består av byggkvalitet och andra nedskärningar av hårdvara låter säkert spännande och borde ändra mellanklassflaggskeppsspelet och hjälpa det att konkurrera bättre med OnePlus.