Samsung kommer att lansera alternativet för omplacering av Bixby-knapp till alla One UI-baserade smartphones

Samsung kommer att lansera alternativet för omplacering av Bixby-knapp till alla One UI-baserade smartphones

“Den Ă€ldre generationens Samsung-flaggskepp som kör ett anvĂ€ndargrĂ€nssnitt kommer att fĂ„ funktionen med en framtida programuppdatering”

Samsung har Ă€ntligen tagit omslagen frĂ„n sina senaste smartphones i Galaxy S-serien – Galaxy S10, Galaxy S10 + (första intryck) och Galaxy S10e (första intryck). Som förvĂ€ntat kommer dessa flaggskepp med ett laddat specifikationsblad och gör ocksĂ„ bort ett par konsumentklagomĂ„l. En av de mest omtalade och hatade funktionerna i tidigare smartphones var avsaknaden av ett alternativ för att mappa om Bixby-knappen. Detta har Ă€ndrats med den nya Galaxy S10-serien och Samsung har nu försĂ€krat att det ocksĂ„ kommer att bli möjligt för de Ă€ldre flaggskeppen.

Bixby 02

I synnerhet lĂ„ter Galaxy S10-serien tilldela antingen ett enda klick eller dubbelklick för att öppna vilken app som helst av anvĂ€ndarnas val, medan den andra Ă€r reserverad för Bixby. Även om Samsungs digitala röstassistent Ă€r hĂ€r för att stanna Ă€r det fortfarande fantastiskt att ha ett andra alternativ för den ökĂ€nda Bixby-knappen. FrĂ„n och med nu Ă€r funktionen endast begrĂ€nsad till den senaste flaggskeppsserien. Den sydkoreanska jĂ€tten har dock bekrĂ€ftat att Ă€ldre flaggskepp som Galaxy Note9 (recension), Galaxy Note8 (recension), Galaxy S9 (recension), Galaxy S9 + (recension), Galaxy S8 (recension) och Galaxy S8 + (recension) kommer ocksĂ„ att fĂ„ funktionen i framtiden.

Samsung Bixby-knapp

Om du har mÀrkt, Àr det gemensamma mellan alla dessa smartphones och det enda nödvÀndiga för Bixby-knappmappningsfunktionen att ha det senaste Android Pie-baserade One UI frÄn varumÀrket. Chaebol har meddelat att en mjukvaruuppdatering kommer att rullas ut till de ovannÀmnda smartphonesna inom en snar framtid. Företaget har dock Ànnu inte avslöjat den exakta tidslinjen för lanseringen. Med tanke pÄ att Samsung har varit punktlig med programvarans utbyggnad under det senaste förflutet, kan vi förvÀnta oss att det kommer snart.

Samsung Àr redo att börja leverera de senaste modellerna i Galaxy S-serien i Indien nÀsta mÄnad frÄn 6 mars. Priset för Galaxy S10-serien i Indien börjar frÄn 55 900 Rs för basmodellen S10e.