Samsung lanserar vÀrldens första HD-TV utan ram utan CES 2020

Ännu ett patent frĂ„n Samsung med vilda idĂ©er för en ny telefon har grĂ€vts upp

I Äratal har Samsungs HDTV-apparater levererat förstklassig bildkvalitet samtidigt som de har nÄgra otroligt snygga mönster. I sjÀlva verket skulle du vara svÄrt att hitta en TV-tillverkare som kan matcha vad Samsung har kunnat ta med sig till bordet under de senaste Ären.

Samsung Àr dock inte nöjd med att vila pÄ sina lagrar och kommer enligt uppgift visa upp nÄgra nya HDTV-mönster pÄ CES 2020. Medan 3D-TV var inget annat Àn en modefluga och böjda OLED-paneler verkade aldrig fÄ mycket grepp, men Samsung pÄ CES hoppas att det kommer att ha mer tur med en helt ny Zero Bezel TV.

För sÄ tunn som ramar har blivit pÄ nuvarande HDTV planerar Samsung att eliminera dem helt, enligt en ny rapport frÄn SamMobile.

Rapporten hÀvdar att den ramlösa designen endast kommer att finnas pÄ modeller som Àr 65 tum eller högre.

Nu kanske du undrar: Finns det inte HD-TV-apparater utan ramar redan ute pÄ marknaden? Ja och nej. Medan vissa TV-tillverkare kan anvÀnda den termen i sin marknadsföring, har TV-apparaterna i frÄga fortfarande nÄgot av en tunn grÀns. Samsungs Zero Bezel-design kommer dÀremot verkligen att vara utan ram.

”Samsung sĂ€gs ha tagit bort grĂ€nsen som omger Zero Bezel TV helt,” konstaterar rapporten. “Det har uppenbarligen kunnat uppnĂ„ detta genom att svetsa ihop bildskĂ€rmen och TV: ns kropp.”

Detta Ă€r otroligt spĂ€nnande, sĂ€rskilt med tanke pĂ„ de gimmicks som TV-tillverkare brukar kasta oss. Även om det Ă€r fullt möjligt att konsumenter inte Ă€r intresserade av att betala en premie för en ramlös design, Ă€r vi fortfarande mycket glada över att kolla in det.