Samsung patenterar en flexibel skÀrm för att ta bÀrbart spel till nÀsta nivÄ

Samsung patenterar en flexibel skÀrm för att ta bÀrbart spel till nÀsta nivÄ

“Samsung har patenterat en ny bĂ€rbar dator med en flexibel design pĂ„ hela skĂ€rmen”

Vid Ärets MWC i Barcelona presenterade Kinas nubia sin senaste bÀrbara dubbla Alpha (första intryck). Enheten kom som en smartphone med en flexibel skÀrm som man kan bÀra pÄ handleden. Nu ser det ut som att Samsung arbetar pÄ en liknande enhet som tar det flexibla bÀrbara spelet till nÀsta nivÄ. Ett patent frÄn den sydkoreanska teknikjÀtten har dykt upp i databasen pÄ World Intellectual Property Organisations webbplats, som visar hur det kommer att fungera.

Samsung flexibelt bÀrbart patent 01

Samsung-patentet visar en bĂ€rbar som bara har en skĂ€rm. Enheten kan bĂ€ras pĂ„ handleden sĂ„ att du till och med kan ha tvĂ„ skĂ€rmar. Ikonerna pĂ„ skĂ€rmen visar att enheten har de vanliga apparna som kalender, musikspelare, e-post, appbutik och en kamera. Beskrivningen av gadgeten antyder att den kan ha en ”bildinmatningsmodul”, Vilket möjligen kan vara en kamera.

Samsung flexibelt bÀrbart patent

Bilderna visar att Samsungs bÀrbara kan bÀras pÄ flera sÀtt. Faktum Àr att bilderna pÄ webbplatsen föreslÄr att skÀrmen pÄ enheten blir ganska flexibel och till och med kan skapa en Ätta-formad slinga. Det finns en sensor för böjningsdetektering ombord förutom en mikrofon, en ljudutgÄngsmodul, en styrmodul med en trÄdlös anslutningsmodul, minne och en strömförsörjningsmodul. Det ser inte ut som om bÀraren har en pulsmÀtare ombord.

TyvÀrr har patentet Ànnu inte avslöjat nÄgra andra specifikationer eller funktioner hos den bÀrbara produkten. Patentet lÀmnades in i november 2018 och publicerades den 13 juni. För nÀrvarande finns det inget ord om och nÀr varumÀrket planerar att lansera en bÀrbar dator med en sÄ intressant design.