Samsung presenterar senaste telefoner, klockor och mer pÄ Unpacked Event: Tech.co

Samsung presenterar senaste telefoner, klockor och mer pÄ Unpacked Event: Tech.co

Vid Samsungs 2020 Unpacked-evenemang avslöjade företaget mÄnga av sina flaggskeppsmobila enheter för nÀsta Är, inklusive telefoner, surfplattor och klockor.

Under sina meddelanden gjorde Samsung flera hĂ€nvisningar till den lite surrealistiska miljö som pandemin har skapat för mĂ„nga. Det band detta sammanhang till ett mantra att dess enheter var för bĂ„de ‘arbete och lek’.

Tack vare mĂ„nga mĂ„naders lĂ€ckage fanns det inga stora överraskningar. Den förvĂ€ntade Galaxy Note 20, Watch 3 och Z Flip 2 gjorde alla ett utseende. ÄndĂ„ har vi Ă„tminstone mer gedigna detaljer om dessa enheter, liksom utgivningsdatum och prissĂ€ttning.

Samsung Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 var utan tvekan fokus för showen, med den nya iterationen som kommer i tvĂ„ smaker – Note 20 och Note 20 Ultra.

Skillnaden mellan de tvÄ Àr en liknande historia som förra Ärets Note 10 och Note 10 Plus, med den senare den mer premiummodellen, som erbjuder en nÄgot mer imponerande specifikationslista.

Inte för att Samsung vill att du ska tro att standardmodellen Not 20 Ă€r nĂ„gon form av svaghet. Företaget var angelĂ€get om att pĂ„peka listan över utmĂ€rkelser som de kunde tillskriva de senaste noteringsmodellerna, inklusive de snabbaste processorerna nĂ„gonsin i Galaxy-sortimentet, det tuffaste glaset ‘pĂ„ vilken smartphone som helst’ och den ljusaste och mest levande skĂ€rmen nĂ„gonsin ocksĂ„.

SÄ dÄ, hur skiljer sig Note 20 Ultra? Det Àr lite större till att börja med, med en 6,9-tums skÀrm jÀmfört med Note 20: s 6,7. Detta gör den till den största noten hittills och slog förra Ärets Note 10 Plus, som hade en 6,8-tums skÀrm. Det har ocksÄ mer minne (12 GB RAM jÀmfört med 8 GB pÄ Note 20), en kamera med högre upplösning och ett lite större batteri.

BÄda modellerna drar nytta av en ny skÀrm för 2020. Samsung hÀmtar konkurrenter som OnePlus 7T Pro genom att erbjuda en skÀrm med en uppdateringshastighet pÄ 120Hz, vilket skulle ge en mjukare tittarupplevelse.

Naturligtvis Àr den medföljande pennan, Samsung S Pen, den viktigaste skillnaden som anteckningen har över traditionella smartphones. Detta har ocksÄ gjort en del tinkering med det, och Samsung hÀvdar att de har fÄtt latensen ner till bara 9 ms, tack vare en kombination av förutsÀgelse AI som kartlÀgger före ditt nÀsta pennslag och den ökade skÀrmuppdateringsfrekvensen.

Det finns ocksÄ en batteribump för bÄda modellerna, vilket innebÀr att den förvÀntade livslÀngden bör förbÀttras frÄn not 10-föregÄngarna. Du kan ocksÄ förvÀnta dig en 50% batteriboost frÄn en halvtimmes laddning, enligt Samsung.

Vid evenemanget tillkÀnnagav Samsung ocksÄ ett partnerskap med Xbox för att göra sitt molnspel Xbox Game Pass tillgÀngligt pÄ Not 20, med ett bibliotek med över 100 tillgÀngliga spel, inklusive Minecraft Dungeons, Destiny 2 och Gears 5.

Samsung Note 20

Processor: Qualcomm Snapdragon 865 Plus
SkĂ€rm: 6,7 tum, 2400 × 1080 (393ppi)
Minne: 8 GB RAM (5G), 8 GB RAM (LTE)
Lagring: 128/256 (5G), 256 GB (LTE)
Bakre kameror: Vidvinkel 12MP, Telefoto 64MP, Ultra Bred 12MP
FrÀmre kamera: 10MP
Batteri 4300 mAh

Samsung Note 20 Ultra

Processor: Qualcomm Snapdragon 865 Plus
SkĂ€rm: 6,9 tum, 3088 × 1440 (469ppi)
Minne: 12 GB RAM (5G), 8 GB RAM (LTE)
Lagring: upp till 128/256/512 GB (5G). 256/512 GB (LTE)
Bakre kameror: vidvinkel 108MP, telefoto 12MP, ultrabred 12MP
FrÀmre kamera: 10MP
Batteri 4500 mAh

BÄda modellerna Àr tillgÀngliga för förbestÀllning frÄn 6 augusti till 1 000 $ (Not 20) och 1 300 $ (Note 20 Ultra), med slÀppdatum 21 augusti.

Galaxy Z Fold 2

Förra Ärets Galaxy Z Fold var bland den första vÄgen av hopfÀllbara skÀrmtelefoner, men det upplevde nÄgra stora tandvÀrk. SÄ mycket sÄ att Samsung faktiskt drog tillbaka sin första release efter att journalister var mindre snÀlla om byggkvaliteten. Samsung har tydligt tagit denna kritik till hjÀrtat och gick mycket an för att svara pÄ dem under evenemanget med bilder bakom kulisserna av design och konstruktion av den nya modellen.

Den ursprungliga Z Fold kĂ€ndes alltid som ett bevis pĂ„ konceptet som pĂ„ nĂ„got sĂ€tt blev en verklig detaljhandelsprodukt. HuvudfrĂ„gan med det var byggkvaliteten – sociala medier var överflödiga av Samsung-fans med trasiga skĂ€rmar och trasiga hjĂ€rtan. Lyckligtvis kanske version II inte Ă€r lika kĂ€nslig.

SkĂ€rmglaset Ă€r sĂ„ tunt som ett mĂ€nniskohĂ„r – och förhoppningsvis mer slitstarkt

PlastskĂ€rmen frĂ„n första generationens modell ersĂ€tts med ultratunt glas. Tydligen Ă€r det sĂ„ tunt som ett mĂ€nniskohĂ„r – och förhoppningsvis mer slitstarkt. GĂ„ngjĂ€rnet har ocksĂ„ gjorts starkare och har nu en inbyggd borste för att svepa bort smuts nĂ€r den stĂ€ngs (nej, verkligen).

GÄngjÀrnet kan nu placeras i olika vinklar. Den tidigare modellen skulle naturligtvis springa vidöppen, men med Z Fold 2 Àr det mer beslÀktat med att öppna en bÀrbar dator, till exempel.

Liksom noten fÄr den ocksÄ en 120Hz-skÀrm. PÄ tal om skÀrmar har Z Fold 2 nu en 6,2-tums frontskÀrm i full storlek istÀllet för den lilla 4,6-tumsskÀrmen frÄn den tidigare versionen. Inuti Àr den inre skÀrmen 7,6 tum, en liten storlek pÄ 7,3 tum för den ursprungliga vikningen. En annan viktig skillnad Àr kamerahacket, som har minskat drastiskt hÀr, vilket ger anvÀndaren lite mer skÀrmfastigheter.

K-popband BTS anstĂ€lldes för att göra den officiella unboxing. Vi Ă€r osĂ€kra pĂ„ hur mĂ„nga av publiken innan tonĂ„ren som kommer att ha rĂ„d med en $ 2000 plus telefon, dock …

Estetik och design kom ocksÄ i centrum med Z Fold 2, och Samsung gjorde mycket krÄngel över utseendet och stilen i varje aspekt, Ànda ner till lÄdan. K-popband BTS anstÀlldes för att göra den officiella unboxing. Vi Àr osÀkra pÄ hur mÄnga av dess pre-teen publik kommer att ha rÄd med en $ 2000 plus telefon, men killarna verkade glada att vara inblandade om inget annat.

Trots alla dessa förÀndringar verkar det som om Z Fold 2 fortfarande behöver lite lÀngre i ugnen, eftersom Samsung inte var redo att meddela ett slÀppdatum, pris eller tekniska specifikationer. IstÀllet lovade det en annan hÀndelse med mer information som kommer den 1 september.

Galaxy Watch 3

Tack vare en rad lÀckor de senaste veckorna fanns det fÄ överraskningar vid evenemanget, och utseendet pÄ Galaxy Watch 3 var lika förutsÀgbart som solen stiger i morgon.

Klockan 3 ser pÄ ett ögonblick vÀldigt ut som den tidigare modellen, med runt ansikte och roterande ram. Det har dock skett nÄgra förÀndringar i dess design

Den nya klockan Àr 14 procent tunnare och 15 procent lÀttare. Trots detta har skÀrmstorleken ökat till 1,4 tum pÄ den större modellen, eftersom den finns i bÄde 41 mm och 45 mm varianter.

BÄda versionerna har OLED-, Gorilla Glass-skÀrmar och Àr tillgÀngliga med endast Bluetooth eller Bluetooth plus LTE.

Watch 3 kan övervaka blodtrycks-, EKG- och syrgasnivÄer i blodet plus trÀningsspÄrning

Fitness och mode var de tvÄ huvudsakliga anvÀndningsfall som Samsung valde att demonstrera med Watch 3. HÀlsoövervakningen Àr instÀlld pÄ att inkludera blodtryck, EKG och syrgasnivÄer i blodet, allt genom att trycka pÄ knappen, samt trÀningsspÄrning och planer.

Medan hĂ€lsoapplikationerna för Watch 3 nĂ€mndes upprepade gĂ„nger hade Samsung ocksĂ„ anstrĂ€ngningar för att pĂ„peka att klockan inte var ”en medicinsk anordning” och att blodtrycket fortfarande bör kontrolleras regelbundet med en traditionell hylsa.

Tittarna behandlades ocksÄ för en demonstration av hur man tar ett foto av din outfit för att göra det möjligt för din Watch 3 att hitta den bÀsta samordnade urtavlan.

Företaget marknadsförde ocksĂ„ Watch 3 som modeaccessoar och pekade pĂ„ de 80 000 plus tillgĂ€ngliga ansiktena (‘det största ekosystemet för klocktelefoner’). Tittarna behandlades ocksĂ„ för en demonstration av hur man tar ett foto av din outfit för att göra det möjligt för din Watch 3 att hitta den bĂ€sta samordnade urtavlan.

Processor: Samsung Exynos 9110
SkÀrm: 1,2-tums AMOLED (41 mm), 1,4-tums AMOLED (45 mm)
Minne: 1 GB RAM
Lagring: 8 GB
Batteri 247mAh (41mm), 340mAh (45mm)

Watch 3 Àr tillgÀnglig frÄn 6 augusti, frÄn $ 399,99 för Bluetooth-modellen och $ 449,99 för LTE.

Galaxy Tab S7 / Tab S7 +

Marknaden för Android-surfplattor har krympt i storlek under flera Är, men det har inte hindrat Samsung frÄn att skapa sin egen Tab-serie för att hÄlla Apple pÄ tÄrna.

Fliken S7 och S7 + finns i storlekarna 11 tum respektive 12,4 tum, och precis som Note 20-telefonerna vill Samsung berÀtta för publiken om prestationerna i S7-serien.

Dessa inkluderar den mest avancerade skÀrmen pÄ en surfplatta (de fÄr en 120Hz uppdateringsfrekvens som Note 20) och den tunnaste surfplattan av sin storlek pÄ marknaden (S7 +).

Du kanske frÄgar dig sjÀlv om du behöver köpa en Android-surfplatta 2020, men vi kan inte förneka att S7-serien har nÄgra snygga knep i Àrmen. För det första kan det jonglera tre appar samtidigt, vilket innebÀr att du kan titta pÄ en video, hÄlla en chatt och skriva ett meddelande samtidigt. Apples iPad kan bara hantera tvÄ. De rÄkar ocksÄ vara de första 5G-kompatibla tabletterna i USA. Dessa kommer sannolikt att vara bra surfplattor för företag och kunna konkurrera med iPad Pro.

Du kan anvĂ€nda surfplattan som en andra skĂ€rm för en Windows-dator – nĂ„got som troligen spetsade upp öronen pĂ„ alla hemarbetare som för nĂ€rvarande klarar av en enda bĂ€rbar datorskĂ€rm

Det finns nĂ„gra andra hĂ€ftiga funktioner, som att kunna anvĂ€nda surfplattan som en andra skĂ€rm för en Windows 10-dator – nĂ„got som förmodligen spetsade upp öronen pĂ„ varje hemarbetare som för nĂ€rvarande klarar av en enda bĂ€rbar datorskĂ€rm.

Ja, du fÄr S Pen inkluderad i surfplattan, sÄ det Àr en i ögat för Apples tillbehörspolicy.

S7 och S7 + Àr ocksÄ kompatibla med S Pen. Och, precis som i not 20, hade tabletterna sin latens för ritning reducerad till bara 9 ms. S Pen kan anslutas magnetiskt till en remsa pÄ baksidan av surfplattan, vilket ocksÄ fungerar som en laddningsplats. Och ja, du fÄr S Pen med tabletten, sÄ det Àr en i ögat för Apples tillbehörspolicy.

Ett nytt tangentbordstillbehör för surfplattorna kan fÄ dem att kÀnna sig mer som en bÀrbar dator, sÀrskilt eftersom den nydesignade pekplattan Àr större, vilket möjliggör multitouch och tangentbordet stöder genvÀgar för första gÄngen. Det fungerar ocksÄ som ett stativ, dess flervinkelpositionering pÄminner mycket om Microsofts strategi med sitt Surface-sortiment. Vi har hittat dessa superstabila personligen, sÄ har stora förhoppningar om Samsungs strategi.

Medan stativet tydligt Àr Microsoftinspirerat önskar vi att Samsung inte hade följt Apples ledning med iPad Pro nÀr han drog ut hörlursplatsen.

Liksom Tab S6 stöder Tab S7 DeX, vilket Àr Samsungs sÀtt att göra mobila enheter mer som datorupplevelser. FÀst S7 / 7 + till tangentbordsvÀskan, och DeX justerar automatiskt grÀnssnittet i enlighet med detta och erbjuder musstöd och till och med ett verktygsfÀlt.

Processor: Qualcomm Snapdragon 865 Plus
OS: Android 10
SkÀrm: 11 tum (2560 x 1600) och 12,4 tum (2800 x 1752)
Bakre kamera: Main 13MP, Wide 5MP
FrÀmre kamera: 8MP
Minne: 6 GB RAM (S7), 8 GB RAM (S7 +)
Lagring: upp till 256 GB, plus micro SD-kortplats
Vikt 495 gram (S7), 590 gram (S7 +)
Batteri 7,040 mAh (S7), 10 090 mAh (S7 +)

Samsung Galaxy S7 och S7 + Àr tillgÀngliga frÄn 6 augusti och kostar $ 649,99 (S7) och $ 849,99 (S7 +). TangentbordslÄdorna Àr prissatta till $ 199,99 (S7) och $ 249,99 (S7 +)

Galaxy Buds Live

Galaxens trÄdlösa hörlurar var pÄ showen vid evenemanget, med Galaxy Buds Live som de senaste mÄste-ha-gadgeten.

De njurformade öronbitarna var en ursĂ€kt för Samsung att falla tillbaka pĂ„ sina gamla sĂ€tt och ta en grĂ€vning pĂ„ den gamla rivaliserande Apple och sa: ‘Det finns ingen besvĂ€rlig stam som sticker ut!’

Samsung tittade pĂ„ den gamla rivaliserande Apple och sa: ‘Det finns ingen besvĂ€rlig stam som sticker ut!’

Till Samsungs kredit verkar de diskreta pluggarna ergonomiska och bekvÀma.

Stil var ett konsekvent tema för evenemanget, men ocksÄ hÄllbarhet. Medan Buds Live sÄg otroligt bra design ut, pÄpekades det av företaget att bÄde hörlurarna och fodralet Àr gjorda av Ätervinningsbara material.

Buds Live har en batteritid pÄ sex timmar, medan fodralet kan ge 21 timmars laddning.

Tre inbyggda mikrofoner Àr utformade för att underlÀtta samtal och kan aktivt blockera bakgrundsbrus upp till 97%. Buds har ocksÄ en brusreducerande funktion för nÀr du lyssnar pÄ ljud, en första för sortimentet.

Buds Live kan ocksÄ dela ljud frÄn en enhet, över tvÄ par, med universell ljudkontroll.

Galaxy Buds Live Àr tillgÀngliga frÄn 6 augusti till 169,99 dollar