Samsung retar sin spÀnnande Galaxy S10-design igen pÄ hela skÀrmen

En bÀsta insider retade

Samsung ska lansera tre Galaxy S10-mÀrkta telefoner i början av nÀsta Är, och minst tvÄ av dem förvÀntas nu ha en design som inte finns pÄ nÄgon annan telefon. Samsung retade hela skÀrmens skÀrmlösa skÀrm nÄgra dagar innan de presenterade flera typer av Infinity-skÀrmar, inklusive den vikbara versionen, pÄ SDC18 förra veckan. Före och efter evenemanget höll en rad rapporter om att premium Galaxy S10-telefonerna kommer att ha en skÀrm som kommer att uppta nÀstan hela ytan pÄ framsidan, spara för ett cirkulÀrt hÄl högst upp dÀr kameran skulle ligga.

Samsung visar sig vara seriös med vad det kallar Infinity-O-skÀrmar i marknadsföringsmaterial, och vi fick en annan stor teaser frÄn företaget som verkar indikera att Galaxy S10 kommer att innehÄlla en av dessa Infinity-O-skÀrmar.

Hittad av hollÀndsk blogg LÄt oss bli digitala upptÀckte följande bilder och illustrationer i ett Samsung-designpatent vid Haag International Design System.

Som du kan se nedan leker Samsung med en massa skÀrmdesigner för alla skÀrmtelefoner med Infinity-O-skÀrmar. Vi har telefoner med böjda eller fyrkantiga hörn, telefoner med platt design och telefoner med böjda sidor eller övre kanter.

I de flesta av dem Àr kameraöppningen placerad nÀra det övre vÀnstra hörnet snarare Àn ett centralt lÀge. Samsung förra veckan antydde ocksÄ att Infinity-O-skÀrmarna kan ha ett hÄl pÄ en av sidorna.

Det som Àr intressant Àr att patentet verkar tÀcka alla möjliga designscenarier för Samsung, inklusive telefoner med skÄror pÄ toppen, samt telefoner som har ett J-format sidoskÄr för kameran snarare Àn ett hÄl som trÀnger igenom den. Intressant nog, Samsung förestÀllde sig att skÀra Ànnu större öppningar pÄ skÀrmen, som skulle passa dubbla kameror eller iPhone X-liknande hack.

Det finns ingen berÀttelse om vilken av dessa föreslagna mönster som kommer till Galaxy S10, men det ser verkligen ut som att Galaxy S10 inte kommer att vara den enda telefonen som fÄr Infinity-O-behandlingen under de kommande Ären.