Samsung sÀger att Galaxy S10-serien Àr en hit i Indien, hÀvdar över 75 procent marknadsandel i mars

Samsung sÀger att Galaxy S10-serien Àr en hit i Indien, hÀvdar över 75 procent marknadsandel i mars

“Samsung sĂ€ger att 3 av fyra premiumsmartphones som sĂ„ldes i Indien i mars var frĂ„n Galaxy S10-serien”

Samsung Indien hÀvdar att den nya Galaxy S10-serien stod för tre av fyra premium-smartphones som sÄldes i landet under mars mÄnad. Företaget citerar data frÄn Gfk, som spÄrar detaljhandeln och inte transporter som andra marknadsundersökningsföretag tillhandahÄller i sina rapporter. Detta innebÀr i huvudsak att tre av fyra premiumsmartphones som köpts av konsumenter i mars i landet var Samsung Galaxy S10-serien. Premium-smartphones definieras som modeller som kostar 30 000 Rs och högre.

Samsung Galaxy S10 recension - 91mobiles FB featSamsung Galaxy S10

I ett uttalande till media sa Samsung att telefonerna i Galaxy S10-serien stod för 76,5 procent volymmarknadsandel och 77 procent marknadsandel i mars. Återigen med hĂ€nvisning till Gfk-data sa det sydkoreanska varumĂ€rket att det hade en marknadsandel pĂ„ 68,9 procent och en marknadsandel pĂ„ 65,9 procent under hela januari-mars 2019.

”Med Galaxy S10 erbjöd vi konsumenterna en otrolig upplevelse som Ă€r skrĂ€ddarsydd för deras vardagliga behov. Galaxy S10s första branschfunktioner har tagits emot vĂ€l av vĂ„ra konsumenter och det Ă€r ingen överraskning att vi har befĂ€st vĂ„r nummer 1-position i premiumsegmentet. Jag vill tacka alla Samsung-fans, ” sĂ€ger Aditya Babbar, chef (Mobile Business) pĂ„ Samsung Indien.

Samsung-Galaxy-S10-recension-91mobiles-22.jpgSamsung Galaxy S10e (vÀnster), Galaxy S10 (mitten), Galaxy S10 + (höger)

Samsungs nya flaggskeppsserie innehĂ„ller tre modeller i Indien – Galaxy S10e (recension), Galaxy S10 (recension) och Galaxy S10 + (recension). Den första Ă€r ingĂ„ngen till intervallet och har en platt 5,8-tums skĂ€rm, dubbla bakre kameror och en enda selfieskytt. Den andra har en 6,1-tums böjd skĂ€rm med trippelkameror pĂ„ baksidan och en enda selfie-kamera, medan toppmodellen i serien har en 6,4-tums panel med trippelkameror pĂ„ baksidan och dubbla selfiesensorer. I Indien drivs de tre smartphonesna av Exynos 9820 SoC, ihop med upp till 12 GB RAM.

Företaget har nyligen gett en prissÀnkning till de tre smartphonesna i Indien, tillsammans med cashbacks. Med dessa erbjudanden börjar det effektiva Galaxy S10e-priset i Indien pÄ Rs 46,900, medan Galaxy S10 och Galaxy S10 + börjar pÄ Rs 57,900 respektive Rs 58,900.