Samsung samarbetar med Calm för att erbjuda mindfulness-övningar

Samsung samarbetar med Calm för att erbjuda mindfulness-övningar

“Funktionerna i appen Calm kommer att finnas tillgĂ€ngliga i Samsungs Health-app”

Samsung samarbetar med Calm, en meditationsapp, för att erbjuda meditation och mindfulness-tjÀnster till sina anvÀndare, meddelade företaget genom ett pressmeddelande igÄr. Lugn Àr en av de bÀsta apparna i Apple Store och dess funktioner kommer att finnas tillgÀngliga i Samsung Health-appen frÄn och med den 4 mars. Men inte alla enheter och regioner kommer att fÄ det Ànnu. Funktionen förflyttas till Android Pie-enheter och kommer att rulla ut till regioner som Australien, Hongkong, Indien, Nya Zeeland, Filippinerna, Singapore, Sydafrika, USA, Storbritannien och Irland.

lugn-app

För nĂ€rvarande kommer Samsungs Galaxy S10-serie, Galaxy S9 och Note 9 att fĂ„ den nya funktionen. Observera att fler enheter kommer att fĂ„ integrationen nĂ€r Samsung driver Android Pie-uppdateringen. För dem som redan har Android Pie mĂ„ste ett nytt konto med Calm skapas. AnvĂ€ndare av Samsung Health-appen kommer att se en ‘Mindfulness’-ikon som lĂ„ter dem njuta av den nya funktionen. NĂ€r du registrerar dig kommer appen att erbjuda personliga övningar som hjĂ€lper till att minska stress och Ă„ngest och syftar till att öka fokus och underlĂ€tta avslappning. Den lugna appen erbjuder en rad guidade meditationer, mindfulness-sessioner, berĂ€ttelser som hjĂ€lper dig att falla i vilsam sömn och grundlĂ€ggande stretchövningar.

Calm-appen har en 7-dagars gratis provperiod, varefter anvÀndare debiteras $ 60 per mÄnad för att fortsÀtta anvÀnda appens funktioner.