Samsung slÀpper snart Android 7.0 till Galaxy Note 5 i Indien snart.

Samsung slÀpper snart Android 7.0 till Galaxy Note 5 i Indien snart.

Vi hade tidigare tÀckt nyheterna om att Samsung har börjat slÀppa Android 7.0 Nougat-uppdateringen till Samsung Galaxy Note 5 men uppdateringen var regionlÄst och uppdateringen var endast tillgÀnglig i Turkiet vid den tiden. Detta gjorde Turkiets anvÀndare de första bland de globala Not 5-anvÀndare som fick den officiella uppdateringen till Android 7.0 Nougat. Uppdateringen tog ocksÄ med sig sÀkerhetsplÄstret i mars pÄ not 5.

Detta vÀckte ocksÄ frÄgor om nÀr kommer Samsung att slÀppa Android Nougat-uppdateringen till andra delar av vÀrlden inklusive Indien dÀr det finns mÄnga anvÀndare av Samsung. Vi hade hittills inga vÀsentliga bevis pÄ uppdateringen och det fanns inget ord frÄn Samsung om detta. Men nu har vi sett nÄgra bevis pÄ att Samsung börjar slÀppa uppdateringen till den asiatiska regionen inklusive Indien.

Galaxy Note 5 sportiga modellnummer SM-N920G sÄgs pÄ GFXbench som kör Android 7.0 Nougat. Det Àr goda nyheter, nÄgot som berÀttar för oss att Nougat-uppdateringen för den SM-N920G kommer snart ocksÄ, för bara nÄgra dagar sedan slÀppte Samsung Android 7.0 för Not 5, men bara för modell nr. SM-N920C.

SĂ„ lĂ„ngt som modell nr. SM-N920G berörs, denna modell nr. anvĂ€nds av Samsung i Asien frĂ€mst – Indien, Sri Lanka, etc. och Ă€ven mĂ„nga andra lĂ€nder, som Mexiko, Argentina, Brasilien, Uruguay, etc. anvĂ€nder ocksĂ„ telefonerna med samma modell nr.

Turkiet ser ut att ha varit den första platsen i Mellanöstern-regionen för att fÄ Nougat OTA för Galaxy Note 5 (modellnummer SM-N920C). Vi kan ocksÄ förvÀnta oss att fler regioner som Kuwait och andra i Mellanöstern snart kommer att fÄ Nougat OTA.

NÀr det gÀller uppdateringen slÀpps inte OTA-uppdateringen, men nÀr den slÀpps snart nog, eftersom vi har betydande bevis, se till att din telefon Àr fulladdad och att du Àr ansluten till ett starkt wifi-nÀtverk.