Samsung slÄr officiellt samman Galaxy J-serien med Galaxy A-serien

Samsung slÄr officiellt samman Galaxy J-serien med Galaxy A-serien

“Samsung har officiellt skrotat Galaxy J-serien och ersatt den med den nyligen introducerade Galaxy A 2019-serien”

Samsung har nu officiellt meddelat att de skrotar Galaxy J-serien och ersÀtter den med den nyligen introducerade Galaxy A-serien, som tidigare rapporterats. Medan den exakta orsaken till flytten Àr oklar, kanske Samsung planerar att göra sin smartphone-serie mindre förvirrande för anvÀndarna. BekrÀftelsen kommer frÄn Samsung Malaysias officiella YouTube-kanal genom en kort kampanj för den nyligen lanserade Galaxy A30 och Galaxy A50. Samsungs J-serie Àr ett budgetutbud pÄ marknader som Indien och vissa delar av Europa.

Samsung har mött hÄrd konkurrens frÄn Xiaomi, Huawei och ASUS under de senaste tvÄ Ären, sÀrskilt inom budget- och mellansegmentet. Med den nya Galaxy A-serien tar Samsung moderna funktioner som trippel bakre kameror, fingeravtryckssensor pÄ displayen och Infinity AMOLED-skÀrm till prissegmentet 20 000 under Rs i ett försök att locka den yngre publiken. Smarttelefonerna i A-serien har ocksÄ stora batterier med snabb laddning, uppgraderade mönster och bÀttre byggkvalitet. Samsung Galaxy A 2019-serien hittills innehÄller Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A30, Galaxy A50, Galaxy A70.

Samsung Àr för nÀrvarande redo att lansera Galaxy A90 (Àven om telefonen skulle kunna kallas Galaxy A80 istÀllet) vid ett evenemang den 10 april. Den kommande mid-ranger frÄn Samsung förvÀntas innehÄlla Qualcomms oanmÀlda mellanklass Snapdragon 7150-chipset som kommer att krossa och kommer sannolikt att packa en 6,7-tums OLED-skÀrm med full HD + (1 080 x 2400 pixlar) upplösning. Det kommer att ha tre bakre kameror som bestÄr av en 48-megapixels huvudsensor med f / 2.0-blÀndare, 8-megapixel (f / 2.4) sekundÀr sensor och en tredje Time-of-Flight (TOF) -lins med f / 1.2 för djupeffekt . Handenheten drivs av ett 3 700 mAh batteri med 25 W PD snabbladdning. Dessutom kommer Galaxy A90 att levereras med en popup-roterande kamera och kommer att anvÀnda skÀrmljudteknik för att den ska fungera som en högtalare och ett hörsnÀcka.

Vi borde veta de officiella detaljerna nÀr företaget lanserar handenheten officiellt. HÄll ögonen öppna för fler uppdateringar.