Samsung tillkÀnnager online-exklusiva SuperHD-serier UHD TV-serien i Indien; pris, tillgÀnglighet

Samsung Super 6 UHD TV

“Den senaste UHD-TV-serien frĂ„n Samsung bestĂ„r av 43-, 50- och 55-tums modeller med Ă€kta 4K-upplösning”

Midt i massor av smarttelefonlanseringar i Indien har Samsung nu meddelat en helt ny smart-TV-serie i landet. Den nya TV-serien har döpt Super6 och bestÄr av totalt 3 modeller och kommer att vara en online-exklusiv line-up. Den helt nya Super6-serien stoltserar med Àkta 4K-upplösning, massivt innehÄllsbibliotek och live streaming-funktioner som höjdpunkter.

Samsung Super6-serien UHD TV-pris i Indien, tillgÀnglighet

Samsung Super 6 UHD TV

Samsung erbjuder tre modeller under den senaste Super6-serien av UHD-TV-apparater – 43-tums, 50-tums och 55-tums. Dessa modeller har prissatts till Rs 41.990, Rs 51.990 respektive Rs 61.990. Alla tre modellerna Ă€r klara pĂ„ Flipkart och 55-tumsmodellen kan ocksĂ„ plockas frĂ„n Amazon Indien. Under en begrĂ€nsad tid frĂ„n 12 till 14 mars fĂ„r konsumenterna extra Rs 2000 rabatt, upp till 24 mĂ„nader utan kostnad EMI och upp till Rs 2000 rabatt pĂ„ utbyte.

Samsung Super6-serien UHD TV-specifikationer

Samsung Super 6 UHD TV Live-cast

Samsung hÀvdar att dess senaste serie av UHD-TV-apparater i Super6-serien stoltserar med verklig 4K-upplösning, som varumÀrket hÀvdar har 4 gÄnger fler pixlar Àn en vanlig FHD-TV. Vidare hÀvdar Samsung att skÀrmarna pÄ dessa TV-apparater drivs av PurColor-teknik, som Àr utformad för att erbjuda förbÀttrad skÀrpa och fÀrgnivÄer för en imponerande tittarupplevelse. TV-apparaterna i Super6-serien fÄr en fyrkÀrnig processor och ett dedikerat spellÀge för spelfri spelupplevelse. TV-apparaterna Àr ocksÄ utrustade med Smart Hub och Smart Convergence, som gör det möjligt för anvÀndare att enkelt koppla ihop sina smartphones med TV: n.

PÄ tal om parningen kommer Super6-seriens TV-apparater ocksÄ med Live Cast-funktionen, som anvÀnder vilka anvÀndare som helst kan direktsÀnda nÀr som helst frÄn var som helst i vÀrlden till deras Super6 TV. Tune Station-funktionen gör TV: n till ett musiksystem genom att lÀgga till visuella element i spellistan medan du spelar musik. Andra funktioner i dessa smarta TV-apparater inkluderar skÀrmspegling och tillgÄng till över 60 000 lokala och internationella titlar.